Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 2 SOLO - Dobrygracz [KNR] vs. Majer ~ 260160.1%; DOBITKA Dobrygracz [KNR] vs. Majer ~ 64306.27%
PostGratki Lares, dopiero zobaczyłem co tu się stało, dobra robota Szybkiego Przetopu bo trochę masz do przetopienia i do naSTepnego P. S smacznie się spało
-
Graty ubicia tego konta, a pokazane już w jednym temacie było jakie to konto miało nicki i kto je swego czasu "wyklikal z PZ" Nic nie zostało wyssane z palca takie są fakty.
-
Graty starcia Super Moderator Ruda:proszę bardziej rozbudowywać swoje wypowiedzi
-
heh, ogame zeszło na psy, ktoś coś trafi a zaraz na forum gównoburza niestety te nieregulaminowe też są, ale nie ma co wrzucać wszystkich do jednego wora inna sprawa to to, że jeżeli GF spartoliło sprawę i floty powracały, a dopiero po czasie jak otrzymali takie info włączyli blokadę to zezłomowane floty powinny zostać przywrócone, a surowce zarobione odebrane, no ale można sobie pomarzyć takie rzeczy tylko na librze
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 33 115,71% vs BANKSTER [Banksters] 169 128,25% Zakończona
ProSkaner. - - Wojny Wezn
PostGratulacje dla Banksterów się należą a teraz wszystkim miłych i spokojnych wakacji
-
Dex jesteś Wielki
ProSkaner. - - DiD Wezn
PostSam sobie zaprzeczasz, pytałeś czy nie wtopilem - wtopilem nie raz, powinieneś równie dobrze wiedzieć że każdy kiedyś wtapia i teksty typu "to w zyciu byście go nie złapali" są po prostu śmieszne. Wtopilem ale nigdy nie w takim stylu jak dex przez te kilka miesięcy, co potwierdza fakt rozpadu OLD, przecież gdyby było wszystko git sojusz by się nie rozpadł Macie prawo wychwalac dexa pod niebiosa, gdybac co by było gdyby itd jednak rzeczywistość jest inna, wasza sprawa czy się z nią pogodzicie czy…
-
Dex jesteś Wielki
ProSkaner. - - DiD Wezn
PostCytat od Zagubiony: „Dex to taki zawodnik Triathlonu w ogame. Fakty są... ” Takie, za wtopil baaaaaaardzo dużo floty co widać w topce ST i kropka.
-
Dex jesteś Wielki
ProSkaner. - - DiD Wezn
PostDziękuję Ci serdecznie za wytłumaczenie. Efekt końcowy jest taki, że przeprosiłem, poprawiłem i ostatni wykres jest SAMĄ PRAWDĄ - przedstawia sytuacje na koncie w danym zakresie czasowym (przyjęty zakres czasowy jest ogólnie dostępny, nie wnikałem w szczegóły kiedy Dex skończył grać, przyjąłem datę posta). Więc o ile wcześniej takie półprawdy i manipulacje mogły mieć miejsce, tak ostatni wykres odzwierciedla to co się działo z pkt flot u tego gracza - więc jest prawdziwy. Jeżeli się z nim nie zg…
-
Dex jesteś Wielki
ProSkaner. - - DiD Wezn
PostO co Ci chodzi powiedz człowieku? rozumiem, że w poprzednim poście gdzie sprostowałem screena zabraklo jednego magicznego słowa otóż przepraszam, nie chciałem nikogo wprowadzić z błąd, a tym bardziej manipulować faktami odnośnie LEGENDY oberona tj. gracza o nicku DEX faktem jest jednak, że według wykresu od fuzji do posta w DiD punkty flot mają bilans -60kk, gdzie w pierwszej wersji ten bilans wynosił -99,5kk - różnica spora, jednak nie zmienia to również faktu, że nie ma się czym szczycić i jak…
-
Dex jesteś Wielki
ProSkaner. - - DiD Wezn
Post@Zagubiony SPROSTOWANIE poniżej screen do daty zamieszczenia przez dexa tematu o końcu gry na wezn (18.04.2019) - wielkiej różnicy nie ma e5ee63293bc69c17med.png
-
Dex jesteś Wielki
ProSkaner. - - DiD Wezn
PostCytat od czubulus: „ Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna e39b5cf8c1be7436.png ”
-
Dex jesteś Wielki
ProSkaner. - - DiD Wezn
Postto że dex jest "wielki" jest Twoim subiektywnym zdaniem. Wychwalasz go pod niebiosa - masz do tego prawo na oberonie był top1 i co z tego? jak widać na screenie poniżej od 24.10.2018 do 15.06.2019 nie wykazał się za bardzo eb4d6a355fe72988.png