Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
graty starcia, procent spory ale zysk bez szału, przetapiaj będziesz smaczniejszy Cytat od dexPL: „pochwalicie się czy to za bota czy za "czystość" tego starcia? ” po 1 jest takie powiedzenie: "nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz" po 2 Ty jakoś nie chwaliłeś się jak ziomeczki od Ciebie z sojuszu dostawali bany - hipokryto EDIT: podobno wróciłeś na wezn?
-
Marek w formie, jak zawsze nie znam zaplecza więc nie będę mędrkował odpowiednio przetopu i SzO
-
Na początek gratulacje Maro i przetopu Cytat od Razer: „Jeżeli z kimś handlowałem lub ktoś handlował ze mną - nie atakowaliśmy siebie - to chyba było normalne i każdy tak robił. ” dla mnie nie jest to normalne...handel handlem ale jeżeli nie było obustronnych ustaleń o nie agresji lub jeszcze jakiś innych to nie wiem o co Ci chodzi. Jasna sprawa, że nie wysyła się wrogiej floty która ma wlecieć kilka sekund po wylądowaniu transportu surki za dex ale to tylko to. Nie mam pojęcia skąd wy te zasady…
-
graty Mareczku, Czubek ma niszczyciele nowej generacji, w ramach testów od niemców zysk fajny nawet bardzo, przetopu Yoda jeżeli odchodzisz to powodzonka, jak nie to SzO
-
gratki starcia, przetopu nie życzę bo już zapewne przetopione widać, że zima odeszła na dobre posucha w dziale z ich strony, kto by się spodziewał
-
graty Czub, tak siadło, że siedzi i wstać nie chce zysk ujdzie, top na pancki do okrągłej bańki Cytat od Zagubiony: „Witam, %jak na top 1 flot nie powala. prntscr.com/oquai3 gratulował nie będę. Obrońcy SZO. Poza tym prntscr.com/oqub0b, nie powinno tak być. Być na wakacjach dostać cynk zdejmować urlop i lecieć to takie f............. ” Nie wiem co to teraz będzie, nie pogratulowałeś, nie wiem czy sobie czubek z tym poradzi...... pisząc wczoraj posta o gratulowaniu, nie sądziłem że tak szybko prz…
-
Dawno mnie nie było, więc wypadało o sobie przypomnieć Pozdro KNR i znajomi Dnia 09-08-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProLama ________________________________________________ Okręt wojenny 20.709 Pancernik 19.386 _________________________________________ Obrońca Ozzy [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 1.300 Duży transporter 14.500 Lekki myśliwiec 2.212 Ciężki myśliwiec 28 Krążownik 1.182 Okręt wojenny 913 Recykler 4.080 Sonda szpieg…