Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 295.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dokładnie tak jak pisze Pan wyżej. Już nie trzeba latać do kafejek internetowych. Te czasy minęły, to i pilnować floty łatwiej. Co do otwarcia parasola uniwersum: dopóki nie pójdzie oficjalne info z GFu, nikt z PL teamu wam tego nie powie, bo zwyczajnie nie może. I nie ma sensu co chwilę o to wypytywać.
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od DUDEUSZ: „Cytat: „trzeba więcej się wykazać ” a jak robisz komuś kontrę, albo jakąś bardziej zorganizowaną akcję, to gdzie "trzeba się bardziej wykazać"? Na x1 czy na x5. Bo patrzycie tylko na część związaną z bfsami, zapominając o innych aspektach gry. ” Wykazac sie trzeba na wiekszym speed floty bo masz o wiele mniej czasu na policzenie ataku i zorganizowanie calej akcji. A na malych speed floty na luzie policzysz wszystko na spokojnie, ogarniesz flote i zostaj…
-
Przede wszystkim ogromne gratki Panowie Mordujcie dalej:P Brakowało mi tylko pozdrowień w ST A teraz czas na dwóch miszczów hipokryzji: Cytat od El Pancho: „Gratulacje starcia! Niestety Nochal zawiodłem się na Tobie wola bym opluć siebie niż z takim towarzystwem lecieć, ale to Twój wybór przetapiaj na pance i złomuj dalej obrońcy Sz/O ” Grałeś/grasz z Jarczykiem w soju. Z automatu jesteś pozbawiony prawa do wypowiadania się na czyjkolwiek temat pod takim kątem, i bez znaczenia czy BoSS ma coś so…
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 5772,25% vs Old School [OLD] 257664,88% Zakończona
DUDEUSZ - - Wojny Wezn
PostJeżeli ktoś przynosi przeciwnikom takie zyski w siódmej ( i dalszych) fali, że przeciwnik musi wogóle kalkulować, co się bardziej opłaca- wyfarmić resztę sury czy ryzykować banem za bash, i w celu ułatwienia tego problemu sprowadzać się do takich rozwiązań jak wojna, to raczej przynosi mu zbyt duże zyski. A to nie do końca dobrze o nim świadczy
-
Cytat od Wueserha: „Cytat od PanJan: „Mimo że wojna trwała kilka dni to dziękujemy za rywalizacje i powodzenia w dalszych działaniach. Wojnę można oficjalnie zakonczyć. ” wojna trwa miesiac i nie jest zakonczona poki co procentowo jestesmy lepsi takze bawiny sie dalej ” Na 10 członków sojuszu, 4 gra normalnie ,reszta siedzi na urlopach. Ściągaj urlop zamiast cwaniaczyć, bo na razie machasz szabelką nie mając szabelki
-
Zacznijmy od tego, że temat nie dotyczy powodów umierania tej gry :X Okej, jesteś przeciwny zmianom, nie mam z tym problemu, masz takie prawo. Pamiętaj tylko, że do najbliższej fuzji poczekać musimy jeszcze ze 2 lata przynajmniej.Tylko żeby potem nie było płaczu, że Dorado odstaje od reszty łączonych z nami uni
-
Cytat od Nochowicz_Dorado: „Co do pz z obrony to delikatnie mówiąc nie jest to najlepszy pomysł. Po wczorajszym RW myślę, że poza fuzją i co za tym idzie "nowym rozdaniem" nic już tutaj nie pomoże, niestety. Ps: skanował ktoś, Jumek i Obcy już bfsy ? ” Tylko, że do najbliższej fuzji to jakieś 1.5 roku dopiero... trzeba myśleć przyszłościowo, i wyrównywać się punktowo z potencjalnymi celami do UF. @AB Rh plus powtarzane setki razy - Ogame umiera przez archaicznym model rozgrywki. W 2019 roku gry …
-
Cytat od @Piciu: „Wy dla odmiany mówicie: nie nie, to jest wiedza tajemna, nie zdejmiesz moona bo czary mary, jak nie wiesz to się dowiedz, ale nie od nas. Taki trochę bullshit. Proponuję karty na stół. ” Ale po co ktoś miałby wyprowadzać przeciwnika z błędu? Toż to utrudnianie samemu sobie roboty Przecież w interesie obrońców jest, żeby przeciwnicy dalej NIE WIEDZIELI, potencjalnie zwiększając szansę na kolejny błąd w przyszłości @AB Rh plus A co jedno ma do drugiego? Wielokrotnie w swoim życiu…
-
Cytat od Vertigo77: „Tylko tu, oprócz wysokiego złomu z obrony, będzie bardzo wysoki złom z floty oraz duża prędkość flot. Będą latać górnikom nawet po satkach, bo wloty w planetę będą praktycznie bez strat (zbiórka własnego złomu + złom z obrony + praktycznie pewność zebrania złomu z wlotu dzięki szybkim reckom). ” Ile to już razy słyszałem takie teksty, i nigdy mi jeszcze nikt w satki nie wleciał, a zawsze robię 15tki więc trochę ich mam. Wystarczy robić fsy
-
Ja osobiście paradoksalnie zawsze musiałem spędzać najwięcej czasu na wolniejszych uni. Nie rozpatruję tutaj Dorado, na którym sobie klikam kopalenki, a o tych uni, gdzie gram/grałem flotowo. To wszystko kwestia stylu gry. Rozpatrując standardowe farmingi, łatwiej jest przysnąć na powrót recków które wracają za np. 3 godziny, niż te które wracają za godzinę. Może dlatego, że zaczynałem od Quantum, rzucając się od razu na głęboką wodę, i zostały mi tamtejsze nawyki Zmieniła się technologia, teraz…
-
Nikt nie mówi, że to "gruba akcja" . To jest najbardziej oczywisty bait jaki można było sobie wyobrazić, tym bardziej dziwi, że agresorzy tego nie dojrzeli. Obrońcy nie zaprezentowali tym starciem niewiadomoczego, i nie widzę żeby którykolwiek coś takiego sugerował. To agresorzy zlamili tak bardzo, że do starcia mogło dojść.
-
Cytat od Yossarian: „leciały GSy żeby go w czasie zdjąć i na spokojnie wlecieć w Koshmara, ” tym zdaniem udowodniłeś swój brak elementarnej wiedzy na temat działania tej gry. Pozdrawiam również Super Moderator Ruda:komentarz do usuniętych postów mniam
-
Sraj a nie zwyciężaj. To nie miało absolutnie żadnych szans powodzenia, ktoś kto gra w to od 3 dni znalazłby conajmniej 10 powodów żeby wycofać. Ja rozumiem,że Jarczyk jakby grał to szukałby metody żeby wyruchać was na złom tak jak zrobił to z AySami, ale już nie gra
-
Dokładnie, i teraz proszę sobie wyobrazić że atakujący stwierdzili że wszystko wygląda legitnie i wlot jest dobrym pomysłem xD
-
Pisałem przed starciem, że trzebaby być turbodebilem żeby się na coś takiego nabrać Nie pojmuję, jak ktokolwiek kto gra w ten syf dłużej niż tydzień, widząc to co się tam u koshmara działo, był w stanie stwierdzić "seems legit, lecimy dalej". Szkoda,że akurat urlop wrzuciłem, szkoda że więcej nie zebraliście.No,ale ważne że się udało To się długo piesio kontem zbyszka z merkur nie nacieszył Strzeli ze dwa pushe i będzie jak nowy. Kamykowi życzę szo, bo aktywny flociarz z niego. Reszta to rak teg…