Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 102.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 3 ACS: Akcelerator [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] & ODDAM 04 [SWISTAKI] vs. Benencjusz [NFZ] ~ 107 507.55% "Świstaki NOCĄ odc. 2/2"
chill - - Starcia Galatea
PostDla nas równowaga jest wtedy gdy nasza najsłabsza flota jest silniejsza od 5 najlepszych flot na uni, nie będących w NFZ Tak więc jeszcze długa droga przed nami
-
PuShMeUp [CannaTM] & grigor04 ODDAM [SWISTAKI] & Akcelerator [SWISTAKI] & dexToxic [K O] vs. ODDAMmm [NFZ] ~ 176330.09% Part1
Post[ciach] Co do samego starcia to gratuluję, nie sądziłem, że uda się wam zebrać tak szybko żeby skasować taką flotę. Poprzednim razem trzeba było całego dnia żeby wylecieć //offtop //Miikuu
-
Adriancjusz [NFZ] vs. pazerny447 [CannaTM] & ODDDDDAAAAAMMM [CannaTM] ~ 3285.25%
Postah te lagi... Graty starcia! Szkoda tylko tego złomu i mojego dexu, wisisz mi handel za metal po minimalu Baginsowi Szo, co to za oddam? Gramy dalej!
-
Cytat od Elkanen: „Cytat od sanvean: „Cytat od wisniakrk: „Jaki będą dokładne warunki na rynku? Bo znając nasze realia będą takie same jaja jak z handlarzem i sporo multikont zaraz pozdejmuje urlopy. ” Właśnie kupiłem na rynku 2kk deu za 1,5kk kryski ” Brama dla legalnego pushu zostala zarazem szeroko otwarta. Ktos niespelna rozumu to wymyslil. ” Ogólnie pomysł wprowadzenia klas mi się nie podoba, ale rozwiązanie żeby przelicznik był regulowany na podstawie popytu i podaży jest jak najbardziej d…
-
9805,94% [NFZ] NISZCZYĆ FARMIĆ ZŁOMOWAĆ vs [ZLY SEN] Zly sen 0% Zakończona
chill - - Wojny Galatea
PostCytat od chill: „9805,94% [NFZ] vs. [ZLY SEN] 0% ”
-
Darkstarius [NFZ] vs. Hollus Grand Master [CannaTM] & DesertFox [CannaTM] ~ 21844.74%
PostNic nie wymiera, po prostu trzeba się postarać, a to niektórych przerasta
-
Darkstarius [NFZ] vs. Hollus Grand Master [CannaTM] & DesertFox [CannaTM] ~ 21844.74%
PostSzybka karma Graty wyczucia i szo dla obrońcy
-
chill - - Wojny Galatea
Post7067,42% [NFZ] vs. [ZLY SEN] 0%
-
Rzadko można tutaj zobaczyć wyczyny mojego autorstwa, jednak myślę, że poniższe starcie jest godne uwagi. Zaczęło się od ton przepalonego dexu przez całe NFZ próbując trafić tą flotę, aż tu pewnego dnia dziwna sytuacja na fali: asdfasdfg.jpg Jednego dnia lecimy na tą flotę a następnego rozbija się. Jak podejrzewaliśmy st nie ujrzało światła dziennego. Nie wnikam, nie oceniam, nie obchodzi mnie to - złom zebrałem, trafił do potrzebujących Niestety brakło dexu na kontrę podstawki. No i zaczęło się…
-
Zmiana parametrów eko
chill - - DiD Galatea
Postteż jestem za.
-
chill - - Wojny Galatea
PostCytat od Selene: „A czyj jest złom? Bo jeśli obrońcy to starcie będzie na korzyść ZS ” Regulamin Podforum Wojny
-
chill - - Wojny Galatea
Postleszcze lądują w reckach
-
chill - - Wojny Galatea
Postchillout [NFZ] vs. smOOk [ZLY SEN] ~ 1820.03% Dnia 12-09-2019 22:33:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor chillout [NFZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.500 Pancernik 16.000 Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca smOOk [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 26.040 Krążownik 632 Niszczyciel 606 Pancernik 290 _________________________________________ Po bitwie... Agresor chillout [NFZ] __…
-
TOP 1 ACS grigor04 [SWISTAKI] & Raynevan [ZLY SEN] & smOOk [ZLY SEN] & Akcelerator [SWISTAKI] vs. Outs (Lucky) [GK-22/ NFZ] & chillout [NFZ] & Jabol1987 [NFZ] & Darkstar [NFZ] & mgr Beny [NFZ] ~ 224.409.91%
PostNajlepsze w tym starciu jest to co działo się za kulisami. Te długie godziny spędzone na knuciu i rozwiewanie dylematów "moralnych" ST nie do pobicia w najbliższym czasie, dziękuję całemu NFZ, że mogłem wziąć w nim udział. Świstakom życzę jak zwykle szczere SzO bo miłe chłopaki jesteście i wprowadzacie fajną atmosferę, szkoda żebyście przestali grać. Mimo, kontrowersji co do powstania RW, nie jest mi tutaj nikogo szkoda. Miały paść boty i padły (no prawie, bo dla osoby, której praca na rozwijani…
-
chill - - Wojny Galatea
Post1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [NFZ] NISZCZYĆ FARMIĆ ZŁOMOWAĆ vs [ZLY SEN] Zly sen 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: a) system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: b) data, do której prowadzone są działania wojenne. Po upływie wyznaczonego terminu należy podliczyć % lub straty uzyskane ze wszystkich zam…