Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 102.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Pan S: „Cytat od Art: „ ” ok uf ok fajno teraz to zredukowaliscie ok nie korzystalem zbytnio bo nie mialem ochoty ” Nie korzystałem bo mi się nie chciało więc mi teraz dajcie bo musi być po równo... Skąd ja to znam kolega chyba z zasiłków żyje? Otóż nic się nie należy! Leniom nic się nie należy. Do roboty!

• rozbawiło mnie to trochę, ale powodzenia obu stronom i gratuluję wygranej wojny lumpom.

• Jeszcze raz graty za starcie obu agresorom. A nick na forum mam jak widać 'chill' Grigorowi szo

• jak chcesz to potrafisz, dziękuję za pozdro i Graty starcia obu obrońcą. Agresorowi SZO.

• No niby graty bo jednak st, ale jak dobrze zauważyłeś NFZ jest po złej stronie

• Szybko się zadomowiłeś . Graty starcia bo widzę, że konto jest w dobrych rękach.

• Jako były najważniejszy i najbardziej wartościowy członek NFZ, składam moje gratulacje agresorowi. Wyślijcie link @jabol1987 bo on pewnie nawet nie zauważy tego starcia #TeamXareka

• Graty Jabol, mam nadzieję, że to rozgrzewka przed obiecanym st Muszę częściej chodzić na urlop, dalej nie muszę robić fsów, grigor mi się w nocy nie będzie pchać do łóżka no i takie starcia robicie Obrońcy szo.

• Gratuluję ST, czytając wieczorem discorda delikatnie wątpiłem, że wam to wejdzie Dlatego jeszcze większe graty Obrońcy SzO i wyciągnięcia lekcji z tego złomu.

• Cytat od Hollus Grand Master: „gdybym zawrocil 2s wczesniej flotke to tych drugich mt bys nie mial, ale... raz na wozie, raz pod ” Zobacz jak to się dziwnie składa, gdyby Jabol opóźnił o 1s to już byś tak nie gdybał... Ale teraz przynajmniej możemy sobie pomarzyć co by było gdyby... Graty Incek wytrwałości i lotu do końca, troszkę się baliśmy o Ciebie ale widzę tym razem alkohol pomógł, nie zaszkodził Hollusowi szybkiego szo i do następnego spotkania, mam nadzieję że tym razem będziesz fsował w …

• Z pozdrowieniami dla NFZ i @grigor04 za skuteczną motywację Wypatrzyłem to wczoraj wieczorem, ale kładłem się już spać, więc odpuściłem. Rano kontrolnie poleciały sondy a tam nadal flota cała bezpieczna stoi i czeka na mnie. FS miał podobno wrócić po 8, w co wierzę bo mnie też ten nowy pasek % prędkości floty o mało nie zgubił. Dnia 16-01-2020 07:58:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor chillout [NFZ] ________________________________________________ Reaper 1.800 Pancernik 22.000 ___…

• [ciach] Graty akcji, NFZ czuwa nad uni //offtop //Miikuu

• Gratulacje Ja to oczywiście specjalnie dla Ciebie zostawiłem żebyś nie kończył i miał coś na odbudowę, ale idź już na urlop bo fajnie się grało nie robiąc przez miesiąc fsów

• Kupię pioniery.

chill - - Handel Galatea

Piszcie w grze ile potrzeba.

• 27-12-2019 09:38:35 - chillout [Tessarion] - 351.77% Agresor chillout [NFZ] ________________________________________________ Mały transporter 10.830 Krążownik 20.000 Pathfinder 1.500 _________________________________________ Obrońca Emperor Epsilon ________________________________________________ Duży transporter 330 Satelita słoneczny 100 Wyrzutnia rakiet 18.420 Ciężkie działo laserowe 1.222 Działo Gaussa 1.661 Działo jonowe 4 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 ___________________…

• 24-12-2019 09:08:02 - chillout [Tessarion] - 553.52% Agresor chillout [NFZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Mały transporter 88 _________________________________________ Obrońca Antonov [WWD] ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Duży transporter 100 Okręt wojenny 387 Recykler 310 Bombowiec 63 Satelita słoneczny 140 Pathfinder 50 Wyrzutnia rakiet 3.500 Lekkie działo laserowe 700 Ciężkie działo laserowe 1.117 Działo Gaussa 38…

• Wersja 7.x - dyskusja

chill - - Porozmawiajmy o OGame

OK, przyznam Ci rację i nie będę brnąć dalej. Według mnie konto które istnieje tylko po to żeby wspierać inne konto powinno się zaliczać do multi. Jednak w regulaminie jest inna definicja multikonta.

• Wersja 7.x - dyskusja

Szukałem, może słabo, ale nie znalazłem żadnego oficjalnego stanowiska, że którakolwiek z aktualnych funkcji w grze jest błędem. Karanie z tego powodu kogokolwiek byłoby dużym nadużyciem ze strony teamu. Nowa wersja dała nowe możliwości i okazje a z okazji się korzysta a nie zastanawia czy to dobrze czy źle. Cytat od Muniek: „Cytat od chill: „ale przecież oferty na rynku są publiczne, nikt nie broni kupić szybciej oferty multikonciarza. ” Oferty multikont robi sie w drugą strone. Nie wystawiasz …

• Wersja 7.x - dyskusja

ale przecież oferty na rynku są publiczne, nikt nie broni kupić szybciej oferty multikonciarza.

• Wersja 7.x - dyskusja

już raz na początku tego tematu napisałem, że rynek to jeden z lepszych pomysłów jaki GF wdrożyło (wtedy tłumaczyłem dlaczego). GO powinno bardziej się skupić na tępieniu multi kont, nie trzeba mieć licencji detektywa, żeby zobaczyć że niektóre konta, mimo że grają i się rozwijają to większa część ich zysku idzie tylko do jednego gracza. "Naród wspaniały, tylko ludzie ***** ". Dochodzimy do sytuacji w której sami nie chcemy się rozwijać, bo daje nam to nowe możliwości oszukiwania. Nie tędy droga…