Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-377 z 377.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki dla tego rannego ptaszka Doceniam też chęć @franca bo mnie zaskoczył wczoraj chyba możemy zbić żółwia Korzystając z okazji chciałbym podziękować za grę całemu sojuszowi SPACE - tym obecnym jak i tym już poległym jesteście wielcy! mam nadzieję że się jeszcze spotkamy kiedyś na jakimś uni (chociaż dalej mam nadzieję że jakaś okazja na piwo też będzie )
-
[SPACE] Adeptus Astartes 5049% vs. 3833% [Vivo] Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
Ecc0 - - Wojny Uriel
PostCytat od Grau: „Wlot ewidetnie zrobiony z naciskiem na wymuszenie %. Przeciętny gracz oczywistym jest że dobrałby inny skład floty atakującej. Dodanie LM dla podkrecenia % jest zagrywką czysto nie feir i powinno byc przez admina pietnowane. ” Wlot ewidentnie z naciskiem na surowce a nie na wymuszenie %. Jaką flotę byś chciał zaproponować żeby osłonić transportery? Jest zasadnicza różnica w locie na bunkier po surowce, a w locie na bunkier żeby % wykręcić. Jedynym kto w tej wojnie ucierpiał na lo…
-
[SPACE] Adeptus Astartes 5049% vs. 3833% [Vivo] Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
Ecc0 - - Wojny Uriel
PostGapcio, miło z Twojej strony, że interesujesz się naszymi urlopami, swój wyjazd uważam za bardzo udany myślę jednak, że zamiast tracić czas na wyszukiwanie naszych "urlopowiczów" w tym mnie, możesz poświęcić go na upolowanie pozostałych 16 członków SPACE. Wpłynie to bardziej pozytywnie na przebieg wojny, niż rozkminianie o tym czy się zachowaliśmy fair czy nie. Wojna została wypowiedziana i w sumie tyle w tym temacie, nie widzę potrzeby tego rozkładać na czynniki pierwsze. Jeśli jednak nie satys…
-
[SPACE] Adeptus Astartes 4060% vs 475,28% [aVivo] Akademia Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
Ecc0 - - Wojny Uriel
PostJako że to mój pierwszy post, więc cześć wszystkim Bawimy się dalej! Brawa dla obrońcy, chociaż to już drugi wlot do tego Pana. Ecc0 [SPACE] vs. evtX [aVivo] 74% Dnia 03-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [SPACE] ________________________________________________ Bombowiec 460 _________________________________________ Obrońca evtX [aVivo] ________________________________________________ Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 380 Ciężki myśliwiec 74 Krążownik 9 Okręt…