Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-54 z 54.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jeden weekend, a tyle zysku Jesteś gorszy od tego wirusa Czepiasz się każdego kto w pobliżu
-
Cytat od iN1kacz: „Cytat od Zbieracz: „Gratuluję starcia! Ileż to już lat minęło, a śpiew ciągle ten sam ... Wszędzie tylko każdy w każdym widzi pushera ... Śmieszne, akurat Badi nie musi niczego udowadniać - jeden z TOP lotników w tej grze od lat wielu (na mojej skromnej liście ) ” ale recki to by się jeszcze ode mnie musiał nauczyć puszczać ” Zdecydowanie Może jakiś kurs?
-
Badi [SUICIDE] & Styrtasiepali [SUICIDE] & Brown_hole [SPIRIT] vs. Iron Mike [Red Moon] ~ 15821.72%
PostNie warto być natrętnym ... no chyba, że masz za sobą zgraną paczkę Gratuluje wlotu, ładne cyferki Powodzenia dalej GotYa!
-
Cytat od bard0k: „ gratki organizacji jakby ktoś szukał z was tych 800kk metalu co wyparowało to jaa :DD na pale puscilem recki co 2 h wpadalo 20k.. grzecznie czekałem aż ktoś to zrzuci chodź po pw pewnych tutaj graczy .. Panie Lunu ... gdzie się ślinił aż że nie poleci i nie chce mieć z tym nic wspólnego no ale wiadomo że cyferki dały góre ... ” Nie no ... kończysz grę, ale ukradłeś tyle złomu ... Bardzo to nie świadczy o Twoim wielkim żalu, że to nie Ty
-
Ładny % Tylko po co dawać ludziom powody do atakowania, nie można było normalnie napisać na kogo wlot? Po co te cyrki? Gratulacje zbiórki, odwagi i współpracy