Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-952 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS : seven , ZbyszekNiszczarka[Kupcy] , Astrida , Ira [DOLAR] vs White Hand - 361 515,45% i 78 813,00%
AmstelL - - Hall of Fame
PostNieogary mają swojego człowieka w teamie:D Na szczęście niektórzy w teamie mają jakieś pojęcie o grze, dlatego liczę że jeszcze to ogarną. Starcie było czyste na 100%. Ode mnie tyle. W żaden sposób nie będziemy z wami polemizować, bo wy i tak wiecie swoje. Bez odbioru
-
ACS; Ira, cien, Torquemada, Wrog u bram vs EvenemenT - 207955,05% + zbiórka
AmstelL - - Hall of Fame
PostEpicko Przeczyściło się troszkę to quantum, ale jeszcze trochę zabawy też zostało przetapiajcie:D Evenementowi SZO Ale też nie ma się specjalnie gdzie spieszyć;)
-
ACS; lucky666 i Mart i Mysterious i pl1 i zla Migotka [Zly Sen] vs Louve [DREAMS] - 773703,46% TOP 1 Solo
AmstelL - - Hall of Fame
PostTo ładnie siadło Jak mi Agent wrzucał bilans, to liczyłem, że kto inny nawiedził koszmarkowe recki. Ale i to ładnie wygląda. Przetopu
-
Nie pierwszy raz, nie ostatni Mieliśmy już takiego "ożywieńca" jak Pierro uciekł w 2 sec. Szprycu miał to samo z Rybonzem. Post wyżej odpowiada, na wszelkie spekulacje:) graty Art! Spóźnione, ale szczere:D Kolega nam kiedyś zaszedł za skórę i dziś znowu miał dużo szczęścia. Przetop go na coś pożytecznego
-
ACS; Trojek i bociek i artek i AmstelL [ZLY SEN] vs malo [TTG] - 82072,57%
AmstelL - - Hall of Fame
PostCytat od Marw17: „Ja nie mogę skończylibyście z tym tchórzeniem...nikt nie jest idotą wiadomo gra bez ufs = złom od ZS. Jedyny bezpieczny sposób to wieczny fs i tylko GSami bo one tanie w lotach są ale co tam, na te wasze narzekania nabierają sie jedynie gracze którzy grają pierwszy miesiąc w tę grę No bo przecież całe ZS w tej grze potrafi wymienić 2 graczy z dużymi flotami co nie UFsowali ID17 i West/malo i jakoś obaj to Gsowcy których fs kosztował grosze :).” Paradoksalnie.... Gdyby nie ten T…
-
ACS; Trojek i bociek i artek i AmstelL [ZLY SEN] vs malo [TTG] - 82072,57%
AmstelL - - Hall of Fame
PostPrzepysznie Dzięki za akcję Panowie. Dla wszystkich zamieszanych i całego ZS Nie wiele brakowało, a o suchych pyskach, byśmy wszyscy za bash wisieli. No ale wyszło, jak trzeba Westowi szczerze, szczerze BSZO i aktywnej gry jak do tej pory. Pozdro dla BuSów, a w szczególności Lady, Toffika i Zyly
-
ACS; artek, Ira, Szpryc, Che Guevara, Muadib[ZLY SEN] vs Alioth, PioTro, NoName, jezol, LubieTruskawki, woody, Fundacja, Hort[DOBRYSEN] - 270941,73%
AmstelL - - Hall of Fame
PostGraty pany i dzięki za pozdro Co do ostatnich kilku sekund przed, to ewidentnie słychać strzały, i ani raporty macu, ani pan Maciarewicz nie pomogą... To nie był zamach.... to była egzekucja:D. przetapiajcie Obrońcom graty za postawę i nieźle zorganizowaną obronę. Co nie wyszło, sami wiedza najlepiej. Samo się to, obrazuje całkowicie i nie wymaga szerszego komentarza. Tym którzy będą mieli jeszcze ochotę pograć, BSZO:)
-
markus i Grociarz i Satek [CHAOS] vs BaronUriel [SIN] - 100710,64% TOP 1 ACS UNI 50!
AmstelL - - Hall of Fame
PostBaronie drogi, co by Ci tu napisać. Już kiedyś z u 50 się żegnałeś, jak pamiętam, a potem wróciłeś i miło było polatać pod jedną banderą;) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wróci Ci ochota do gry, bo jesteś jedna z osób do których miałem zawsze największy szacunek na tym uni. powodzenia, gdzie Ci tam będzie potrzebne Agresorom oczywiście gratulacje. Imponujący procent i było w nim chyba wszystko co jest potrzebne do dobrej zabawy. Pokazaliście, że nie konta grają, a ludzie. Tylko Satek, kiedyś mi …