Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-126 z 126.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cieszy mnie to że ta flotka spakowana przez Ronin, jak jeszcze grałem to pare razy próbowałem lecieć na jego flotke ale jeszcze bez Gęsi... Ponoć obrońca ma Roninów za nic, więc waszemu Duo więcej takich pewniaków ^ ^
-
Cytat od PsujeObrazki: „Nie wróżę z tego nic dobrego tym bardziej, że pewnie stare błędy, które były eliminowane w kolejnych wersjach będą nadal aktywne i tak będziemy mieć mnożenie surowców, latanie statkami w 1s etc. :D” I już mi zepsółeś klimat Człowiek rano wstaje patrzy co tam nowego na ogame bo odwyk skończony a tu takie dobre info Odmeldowany gratka dla fanów uni cyferkowych tylko skolonizuj odrazu to 8 planet Czekam na więcej info Pozdro
-
Cytat: „- finałowe 5 minut przy hejnale Europe, bo jak mi zdradził Mousik "przy The Final Countdown nigdy się nie logują" - sprawdzę, bo szczerze nie znałem tego patentu, mimo, że już trochę w temacie siedzę.” Działa sprawdzałem WIęc prawde pisze wódki mu... Gratki lamy i złomujcie tu dalej choć pewno jakoś tak pusto, widze że sztywny wam okolice wybija... A to już dziwo troche jest może patroszenie na luzaka? Pozdro Kochan
-
wspomnienia UNI 49
Posta jak że mlody vel Cosa Nostra sie klania gdzie gracie? ja na Fidis sobie klikam obecnie top 50 ale idzie w góre