Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 126.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Stało to poleciałem, ktoś nie będzie miał pmów Pozdro dla Ronin z Fidis Dnia 07-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kochan [CJTR] ________________________________________________ Krążownik 718 Pancernik 740 _________________________________________ Obrońca moon1 [ZGP] ________________________________________________ Mały transporter 28 Duży transporter 312 Lekki myśliwiec 14.672 Recykler 3 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Po bitwie... Agr…
-
Z nudów odgrzebałem 16 8 3 9 Teraz nie wiem jak to interpretować chodzi o dwa PKT obra podchodzą pod obrone moona czyli 1 PKT i obra chyba pod inne finezyjne więc które pod które bez różnicy 1 lub 17 1 lub 17 jest jeszcze gdzieś chyba jeden lub dwa PKT ale odszukanie tego robi się bardzo problematyczne bo nie ja wklejałem Co do 17tki to nie wiem czy sprowokowanie kontry należy do finezyjnych ale lot na bzfgs to też nie jest
-
Cytat od rafpol73: „floty sie rozbijaja o sariela ? ,buhahaha popatrzcie na bilans serial zebral ZERO zlomu czyli jest w plecy tak na oko 115 kk baniek surki przeciez mogl podniesc flote myslal ze zbierze zlom ,ale tu sie nie udalo,hihi chytry dwa razy traci,stare przyslowie pszczol ,do nastepnego” heh... mógł podnieść flote ale mało kto by przewidział że leci synchro recków robione za pewne jeszcze pod opóźnienie tak aby recki sariela nie zebrały nic... Sariel jeszcze raz SZO odbijesz se
-
Cytat od Ratownik999: „Cytat od Itsari: „Co kto robi ze swoimi zabawkami to jego sprawa...Silver zdecydował zakończyć grę i rozbić flotę którą sam postawił więc ją rozbił! ” Dziwne ze wszystkie kończące grę floty rozbijają sie o Seriela” taaa troche ma z tym urwanie głowy, chyba już rozumiem czemu cię głowa Sariel boli, mnie też by bolała... swoją drogą trochę ci tu wykiwali, możesz poczuć się jak ostatni Mohikanin
-
coraz bardziej się gubie na tym uni ocb tutaj jakas obrona tam jakas obrona wychodzi ze same pushe tu na uni... a trzeba było założyć se z 30 kont pushowych do tego z 4 kupić i Top 1 by było
-
widziałem 50kk metki walające się po układzie i * tylko u Elite więc wiadomo kto to zrobił gratki wystawki miły procent dla oka aż strach pomyślieć jakie promile będą szły za 2-3 miesiące
-
Ale mamy top 1 ustawek
-
a czemu bez lmów? przecie na bunkry głównie lmy... i swoją drogą konto zerojedynkowego chyba po sprzedaży przeszło do innego soja na jakiś czas? czy się myle?
-
oooooo mój Yoda złomujesz, szkoda że anty gra a nie umiejętności... bo byś 20kk miał więcej do przetopu ale do epica nic nie zrobisz szkoda że gramy po dwóch stronach barykady... przetapiaj... i klep te pance , i tak cie nie dogodnie ale postaram sie za miesiac trzymać chocć jakiś poziom wpierw trzeba dać leszczą wyklikać całą anty
-
Cytat od ---Webber---: „Bardzo fajny zysk Ci wyszedł, a kochan miał mnie złomować... cholera chyba to już nie nastąpi, może na innym uni...” Cytat od ---Webber---: „Bardzo fajny zysk Ci wyszedł, a kochan miał mnie złomować... cholera chyba to już nie nastąpi, może na innym uni... =)” Ty się o mnie nie martw ^ ^ oglądałeś Gwiezdne Wojny? będę jak Anakin Skywalker Sobie SZO szkoda że pance w niedziele rozbiłem o antybiunkier (obrońca nie wkleił) nie przebiłsię byś takto Sobie SZO tobie przetopu
-
Cytat od TylerPL: „ Atakierowi SzO i pokory jak ktoś pisze, żeby nie lecieć Bo strata tylu OW na tym etapie musiała srogo zaboleć :D” NIe wiem czemu jeszcze konta nie skasowałem, gdyby nie pomoc od sojuszników to bym się schował pod stół i zaczął płakać jak 3 latek... 10 minut później rozbiłem 10krk na innej antyobronie... Litości jak czytam takie rzeczy to się żyć odechciewa co do antyobrony, mój błąd zapomniałem że wystarczy skrócić dopałem na 2h i postawisz ze 100ldl Cytat: „atakierowi sam ni…
-
Po 5 miesiącach przerwy trzeba było w te nudne zimowe wieczory znaleźć sobie jakieś zajęcie Pozdrowienia dla starych lam z Fidis i GENetycznie pogrzany sojusz w którym na wasze nieszczęście gram Dnia 04-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor k0chan [GEN] ________________________________________________ Mały transporter 14 Krążownik 24 _________________________________________ Obrońca kyzik [KUMACI] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży…
-
dober, dober, dober znów to samo... jak nie kupowane konta to co innego Raffi SZo a wam Roniny odpowiedniej selekcji... ide dalej leczyc kaca