Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 126.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Amstell dopisz jeszcze to moglo byc z 8k% bo flotka Vante stala kupe czasu w tym waszym smiesnzym ukladziku na 6g ale juz wkrótce wasza sielanka tam się skończy Dnia 25-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor adorator Rudej [Ronin] ________________________________________________ Krążownik 1.755 _________________________________________ Obrońca vaniTe [WINTER] ________________________________________________ Mały transporter 1.645 Duży transporter 391 Recykler 1.500 ____…
-
Graty wiatrak choć nierwowo było do samego końca Do następnych! Obrońcy powodzenia w rl
-
Rozgryzłaś mnie ruda ale o koloni na 8g pewno jeszcze nie wiesz? edyt Zapomniałem dodać że wiatrak pushuje mnie swoimi turboreckami A kaśka robi dobrze pod stołem, w końcu hessa ktoś musi mi zastąpić
-
Elegancko co jak co numer stary jak świat a nadal działa i to nie na byle kogo tym bardziej mnie to dziwi co do Rudej.... hmmm no tak gdybym to ja ją spakował napisał bym nie chciałaś mnie w soju no to masz... a że to nie ja tak więc pogratuluje a Rudej odbudowy nowego konta czy tam czego sama chce... Topnieją lody, oj topnieją Tak więc w całej galaktyce słonecznie i ciepło wp_prognoza_600.jpeg
-
sloneczko_full.jpg Znudziła cie zima? Wolisz słoneczne lato? Lubisz podziwiać kobiece wdzięki w piękne słoneczne dni? to Trafiłeś w dobre miejsce! Sojusz Ronin poszukuje stałych dostawców deutru oraz osób z głowa na karku i jajami w kroczu Jeśli lubisz dobra zabawę nie boisz się wyzwań to aplikuj już dzis! Wymagania - Sprzedaż deuteru po rożnym kursie od 2.3/1.5 do 2.6/1.8 - Działania zbrojne w danym obszarze (niszczenie moonow, rakietowanie planet, ukrywanie aktywności) - Lojalność - Kontakt n…
-
Alladyn na potrzeby zezłomowania gracza któy korzystał z OA pobrałem ten syf i sprawdzałem na czeskim ogame, skoro masz screeny ucieckzi floty to sprawdź sobie w ustawieniach że jest opcja odświeżania co ileś tam czasu to tam się wpisuje albo suwak też przesuwa a swoją drogą twoja teoria troche mnie śmieszy... zawrócenie floty bez generowania aktywności brawo wyższy skill klikania zawróconego stacjonuj...
-
TOP 1 ACS - DOBERMAN [193] [Ronin] & webber [Ronin] & Rafii [Ronin] vs. chmieleks [OCB] ~ 6749.77%
Postchlopaki maja swoj swiat i swoje zabawki to pewno i zegarki graty ekipo zlomujaco czekamy na was na Librze! Obroncy innego uni bo nam tu OCBik DOBERa uwiezily a przeciez ile mozna lac lamy....
-
Jesli stal bez akty to nie automier dla jasosci automyzer robi aktywnosc a nie ja kamufluje z tego co mnie wiadomo mimo to gratulacje promila
-
To tyle szczescia mialem ze sprawdzilem dolot swoich gesi do moona Vadera akurat w momencie zdejmowania moona, bo pilotka z poczatku nie zobaczylem, gdybym pomyslal o o dodaniu gsa wczesniej recki poslal bym z 20 min po tym jak zdjeliscie moona, ale przy lagu 1s nic i tak b to nie dalo, moglem tez nie startowac pilotkiem i liczyc na zbiorke kostem was ale nie wiedzialem o ktorej dokladnie wpadniecie gdyz pilotek szedl przed powrotem floty Dzieki jeszcze raz za lot a obronczy SZO
-
To sie zgadza bylo kombinowania calkiem sporo Twoj pilotek poszedl ppierwszy mimo iz mialem chwile co by poslac go przed toba rowniez rece ale za pozno wpadlem na genialny pomysl poslania recy z gsem aby uzyskac inny czas bo z tego co liczylem to ok 1h po zdjeciu moona slales Amstell dopiero recki, acz kolwiek w tej chwili nie jest to istotne... Co do spoznionych recy zwykly lag, wyszlo i tak wporzo wiec nie ma co narzekac dzieki pany z lot ja ide ulepic troche babek z piasku
-
oj ruda ruda poznasz dopiero co znaczy słowo strach Polecieli by czy nie sugestia zrobila swoje... tak tak Putin to do cb... Cytat: „Ruda 19.05.2016 18:34:19 odpisalam Ci na forum. nie potrafisz uszanowac decyzji innych Twoja sprawa.” Hah tym mnie rozbawilas, naprawde nie chce mi sie szukac na gadu, jak bardzo uszanowalas moja decyzje odnosnie nie mieszania sie w te wojne Bedziesz mi pisac dziewczynko o stachu, tchorzostwie ciesz sie ze konto dostalas bo inaczej mierniej bys piszczala
-
Swoja droga warto chyba dodac ze gdyby nie wystawka sadelko i cynki od putina, spakowac aceta oraz sienia nie umielibyście chocby stali pol nocy na bzfsie tak tak kochane winterki w zasadzie akcja ustawiana rzecz to mozna ujac Lets play!
-
dla takich akcji warto grać gratki obrony a agresorom standardowe powodzenia w rl chyba już po wojnie, ale się okaże na koniec doza czarnego humoru znalezione w sieci 008e886a0f4997e50b39ca0efbb6a229.jpg
-
wojna ladnie rozkrecila to uni wkrotce nie bedzie juz z kim walczyc gratki ataku i czekam na danie glowne
-
kurde sam wolalem cie skasowac ^ ^ ale to nie cieszy tak jak zlomowac aktywnego webbera bywa webb bierz jakies eko flo naklepiesz z eko moment Acz kolwiek atakerom pogratulowac wypada webber szo