Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 308.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ach widzisz... poniekąd masz rację. To prawda, jak najbardziej. Wzmiankowałem wszakże, że w zasadzie nie kupuję antymaterii, natomiast tutaj akurat mam dzień luźniejszy, akurat ruszyło uni, akurat miałem kaprys czy zachciankę, więc sobie zrobiłem przyjemność. Ale to jest przyjemność zgoła inna niż nieprzyjemności, które wspomniałem nieco wyżej.

• Ziomeczku, po to, żeby temat Dyskusje kwitł. Poza tym czym innym jest dopieprzanie się a czym innym !merytoryczna dyskusja! na temat różnicy między stacjonuj a zatrzymaj.

• Kochana Rudzielco, nie marudź. Jest przecież fajnie. Znasz mnie przecież na tym forum nie pierwszy dzień. Ja zawsze muszę się powymądrzać niczym Emiel Regis Rohellec Terzief Goodefroy, ale od narzekania zawsze byłem daleki, ba sam piętnuję narzekactwo.

• Ale w sumie, nie ma co narzekać. Zobaczymy. Też zapłaciłem, jak wspomniałem w pierwszym poście. Żeby jakoś się odbić i nie czekać na kolona 2 dni. Ale teraz już sobie gram na spoczku. A co do bugów i innych "zagrywek"... cóż... jaka miałaby być przyjemność z grania. Tego nie pojmę chyba nigdy.

• No ja się zastanawiam, co trzeba zrobić, żeby po nieco ponad trzech godzinach mieć prawie 60k punków. To znaczy dokładnie ile trzeba wydać. No dobra, ja też wydałem tym razem. 150 złociszków. I mam 200 punktów. XD. Bo zależało mi na szybkim kolonku i ekspach. Ale 60k? Wygląda na to, że to otwieranie uniwersów gameforgeowi sie zwyczajnie opłaca. smile.png Ale chyba znalazłem drugi domek. Pierwszym jest bezsprzcznie Zibal. Galateę straciłem przez własną nieuwagę, trudno. Koniec wydawania kasy i tr…

• No ja się zastanawiam, co trzeba zrobić, żeby po nieco ponad trzech godzinach mieć prawie 60k punków. To znaczy dokładnie ile trzeba wydać. No dobra, ja też wydałem tym razem. 150 złociszków. I mam 200 punktów. XD. Bo zależało mi na szybkim kolonku i ekspach. Ale 60k? Wygląda na to, że to otwieranie uniwersów gameforgeowi sie zwyczajnie opłaca.

• OKA: Dzień 16

Conradus Ars Humana - - Pytania

ACS Interpretacja: Misja zatrzymaj jest misją ACS Defend. W regulaminie ST jest napisane, że stosujemy w takim wypadku próg ACS,, ponieważ bitwa bez gracza z pustym miejscem bitwy nie mogłaby mieć miejsca.

• Tak sobie patrzę na forum i nie mogę się nadziwić malkontenctwu. Nowe uni już ma więcej boo niż aye. No normalnie, co uniwersum musiałoby mieć, żeby graczom dogodzić. Niektórzy to tu są chyba tylo po to, żeby marudzić i krytykować wszystko co się nawinie. Na szczęście można z dużym prawdopodobieństwem przyjąć, że to są ci mniej mądrzy.

• Z drugiej strony zawsze, na każdym uniwersum jest trochę osób, które grają ciut dłużej. Szybkie uniwersa, niestety, wymierają szybicej. Na wolnych taka rzeczywista liczba graczy to około 300, na szybkich poniżej 100. A co do rankingu, kupowania surki czy ewidentnych kantów, to wystarczy brać na serio ranking od pozycji 11 i w zasadzie wszystko jest ok.

• Kochany Kasai, nie chcę się czepiać, ale w pytaniu gracz C nie mógł zastacjonować floty na moonie gracza B, a co najwyżej zatrzymać. Gra nie daje możliwości wysyłania floty z misją "stacjonuj" do innego gracza.

• Byłem blisko

• Cytat od Weekend Warrior: „Dokładnie byle ich za dużo nie było w końcu ogame to gra strategiczna ” Cóż... Właśnie dlatego uniwersa z prędkością flot x1 są najlepsze. W szybszych trudno mówić o strategii.

• Oj, Kasai, nie narzekaj. Przecież się naśmiewam odrobinkę, że wymyślacie te pytania na imprezach. Zachowajże taki sam dystans, jaki my musimy zachować do siebie samych poszukując odpowiedzi na Wasze zagadnienia.

• Szalejesz, Taxi Gratulacje. To dobrze, że wciąż zdarzają się ładne rzeczy na tym uniwersum. Gramy dalej. Obrońcy szybkiego poskładania latajek.

• OKA: Dzień 15

7070003 A jak do tego doszedłem? 8052017 - 15122020 = -7070003 Ewentualnie na odwrót: 15122020-8052017 = 7070003 Prawda że proste?

• Haha, rany, chyba naczialstwo, przepraszam, aktyw forum na imprezach wymyśla te pytania dożynkowe.

• Tylko że ja sobie gram na tym koncie. Cisnę eko do przodu, latam na ekspach, jedyna różnica to nie gram agresywnie. A jak ktoś chce moona, to służę uprzejmie. Ale nie zależy mi na spinie i drabince statystyk.

• Cytat od I am back: „Cytat od Conradus Ars Humana: „W ogóle, co to za kretyńskie pojęcia jak moonówka czy gsówka? ” Takie samo kretynskie pojecie jak siatka kont do handlu dexem. Masz kilka/kilkanascie zaprzyjaznionych kont (graczy), ktore... a zreszta, chyba nie trzeba tlumaczyc ze szczegolami. Btw, w pewnym sensie sam jestem moonowka nigdy nie mam problemu by ulepic komus moona jak poprosi ” Czym innym jest moonówka, a czym innym jest moonotwórca. Ja gram na Cosmosie, totalnie na lajcie, jeste…

• Co zabija i wyludnia uni, to są kanciarze i puszerzy. Zakładam, że oparatorzy gry będą tępić głupotę z całą surowością. Dlaczego wyginęła Galatea? Poliszynel w tajemnicy utrzymuje. W ogóle, co to za kretyńskie pojęcia jak moonówka czy gsówka? Zakładam również, że właściciele ogame pójdą po rozum do głowy, że więcej zarobią na tysiącu graczy, z których stu kupi antymaterię za 100 złotych niż z jednego kanciarza, który kupi za 1000 i będzie bezkarny. Ale to tylko luźne dywagacje, ale o tym, że na …

• OKA: Dzień 14

14. marca 2005. roku.