Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Haha o kurza twarz rozbiles mnie tym filmikiem na kawalki przynajmniej humor dobry przed nocnym farmionkiem. A wracając do tematu przewodniego drogi Sky może by połączyć siły Sam mogłeś słyszeć co moje ptaszyny potrafią
Ja tu zakasałem rękawy, psychicznie się nastawilem aby rozpocząć ciężkie i mozolne śledztwo a tu Zima przychodzi na ratunek. Ależ dziękuję moje ptaszyny wylecialy. Ciemno wszędzie, zimno wszędzie... Co to będzie?
Jakiś czas temu Vtec poprosił mnie o przyjęcie do Sojuszu. Generalnie bardzo sceptycznie do tego podszedlem ponieważ tu i ówdzie słyszałem różne niepokojące symptomy związane z bejotem. Nie jestem osobą, która nie potrafi zaufać. Postawiłem ultimatum Vtec, że nie chce słyszeć o Banach inaczej pozegnamy się szybciej jak się poznaliśmy. Złożyło się tak, że mój kumpel zrezygnował z gry na Librze. Miałem dobre konto Eko do oddania. Dostał je Vtec. Ale zaznaczylem, ze codziennie będę sprawdzał jego s…
Origin trochę żal tej floty i tych surowców ale no cóż. Najlepszym złomy się zdarzają. Mysle, że nie masz się czym przejmować bo w końcu jesteś w najsilniejszym na Librze Sojuszu Eko. Jakąś odbudowę zaraz zarzadzimy i będzie po staremu Oczywiście nie zapomnę o agresorach, ktorzy zaryzykowali i jak widać na załączonym obrazku bardzo konkretnie sobie zarobili. Gratulacje
Ifanovich wreszcie pokazuje to na co go stać :d Na Deimosie byłem przygotowany na takie widoki prawie codziennie lecz tutaj... Ifan więcej! Więcej! Więcej!
Ruda w reckach, niecodzienny widok. W sumie to aż takich wielkich strat nie ma. Agresorowi oczywiście gratulacje bo cel wybrałeś sobie zacny. Ruda Tobie oczywiście SzO
Revan dziękuję bardzo za pozdrowienia i fajnie jest widzieć chłopaków z RMN w dziale ST na uni Libra. Oby jak najczęściej i nie po prawej stronie. Przetapiaj przetapiaj może kiedyś coś razem skubniemy
Yodaaaa dzięki za pozdrowienia :d wiesz że ja zawsze z miłą chęcią wpisze się pod twoim ST. Bardzo ładny wlot wreszcie będziesz miał nowe zabawki oby tak dalej ! Całe Rmn trzyma za Ciebie kciuki. Czekamy na następne. A jeszcze wracając do starcia dobrze, że obrońca Ci złomu nie wywioslowal
Haha Daro ale nawyprawiales. Taka flotę sprzatnac. Zawsze wiedzialem, że masz potencjał kurza twarz 200k pancy ale Ci to musiało wypalić. Nic dodać nic ująć % mega, wlot mega, zysk mega, oby tak dalej