Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 228.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Starrk: „Cytat od Hell.Boy: „Top 2 uni Libra ma jednego właściciela. ” Masz pełną rację, a tenże właściciel niedługo upomni się o swoją własność ” Stark po raz pierwszy w 100% zgadzam się z tym co powiedziałeś. Malack niebawem osiągnie ten pułap
-
Minionki Rozrabiają
PostO Drama! Drama! Ja też chcę się wpisać! Gratuluję zgrania i zaangażowania. Dobrze popatrzeć, że zachowanie tylu cebula nie jest tolerowane na uniwersum Libra. W 100% podzielam postawę obrońcy. youtube.com/watch?v=DFBO7YJfkK4
-
Cytat od Ruda: „A jednak pomyliłam się o 7 kont HdIX7aI.jpg ” Oczywiście łączę się w bólu. [*] Top 2 uni Libra ma jednego właściciela. A Malack też pewnie czół się zagrożony sądząc po 500k przyrostów punktowych u Bubby na DZIEŃ! WTF?!
-
Royal Manticoran Navy [RMN] 21.181,54% vs Pack of death [POD] 0% Zakończona
Hell.Boy - - Wojny Libra
PostCytat od Ratownik999: „Cytat od Hell.Boy: „Oczywiście, że wiedziało. W temacie wątku na samym dole masz informację od założyciela POD o zaakceptowanych warunkach wojny. ” Mój wpis to był brechtowny sarkazm przez to ile % ubiło POD podczas tej wojny wiem przecież że wiedzieli o wojnie ” Sarkazm w języku pisanym nie działa stąd moje wyjaśnienie. Czasem ktoś nie zauważy rzeczy oczywistych, np ja tak mam często xd
-
Cytat od DarthMario.: „Dlaczego Rudeła ze sobą nie zabraliście? :x Gratki. Musicie mieć dobre deuterówki na tym uni. ” Ja myślę, że może dla tego, że to wredota paskudna i odnoszę wrażenie, że to ona powinna mieć Hell w przedrostku.
-
Hell.Boy - - Wojny Libra
PostCytat od Ratownik999: „A czy POD w ogóle wiedziało o tej wojnie Graty ładnych RW i wygranej wojny ” Oczywiście, że wiedziało. W temacie wątku na samym dole masz informację od założyciela POD o zaakceptowanych warunkach wojny.
-
Dziadzia popełnił błąd. No nikt nie jest nieomylny, każdemu się zdarza. Dziadzia będzie grał dalej i mamy nadzieje, że odbuduje się ze zdwojoną siłą. Agresorowi kubek gorącej czekolady na zimne dni. Ps: A bym zapomniał... Gdzie są obrazki?
-
Hell.Boy - - Wojny Libra
PostCytat od DisambiguationN3C534: „Jeszcze kilku górników zostało Gratki rw. ” Wojna już powoli dobiega końca. Mam nadzieje, że bez niespodzianek.
-
Hell.Boy - - Wojny Libra
PostOczywiście % zaktualizowany. Po raz kolejny graty Poochacz. Zostaw coś dla nas