Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-228 z 228.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak ja lubię czytać wasze rw haha super. Gratulacje Panowie i Panie piękne rw obrońcy ence szo nie życzę, dramy nie będę zaczynał co się tam rano podzialo u mnie na księżycu obok. Najwidoczniej tak miało być. Najbardziej natomiast szkoda mi akceleratora wracaj do gry akce!
-
[PIERNIKI] STARE PIERNIKI 1943,999% vs 505,575% [S T] Starship Troopers Zakończona
Hell.Boy - - Wojny Libra
PostObu stronom konfliktu życzę powodzenia. Niech wygra lepszy
-
Serdeczne gratulacje złomu zacny zysk obrońcy Szo Ruda flotę rób!
-
Generalnie to nie interesuje się wojnami, bitwami, starciami blech, wole handlować. Aż tu nagle skok 3 pozycje w górę kolo godziny 3 w nocy.... Myślę sobie, przecież nic nie zbudowałem. Jak to możliwe.... Zastanawiałem się, myślę, bany poleciały? chyba niee... Moje wątpliwości w 100% rozwiał ten temat. TAK [ciach], że hej! Mowę mi na chwilę odebrało jak to zobaczyłem. Jako prawa ręka, od całego Sojuszu Royal Manticoran Navy składam serdeczne gratulacje... źle... SERDECZNE!!! gratulacje obrońcy p…
-
Piękny wlocik, dużo szczęścia z tym pz. Nic dodać nic ująć zysk rewelacja. Przetapiac Panowie i mam nadzieję, że się nie spotkamy :p Obrońca niech nie wrzuca urlopu i się nie obraża na ogame tylko Wio i do przodu.