Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 40.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
jak jestem w stanie zrozumiec gównoburze pod starciami śmierdzącymi pushem czy innymi przewałami tak nie rozumiem po co taka dyskusja pod ładnym ST. Graty Agresorom. Ładne starcie na graczu który zadał wcześniej Agresorom silny cios pozbawiając ich jednego z sojuszników. Zysk piękny do tego wygrana wojna Obrońca ładnie pogratulował. Nie zaśmiecajmy czystego starcia. Obroncy milej wiosny jak i reszty roku
-
[TR] Totalna Rozpierducha & [NuN] Nie ufaj Nikomu (17147,39%) vs [GLORY] GLORY (5134,27%) Zakończona
Rothman - - Wojny Fenrir
Postno to pierwsza wojna TR juz zakończona. Graty zwycięzcom. Synonim Zua odbudowy i rewanżu
-
ładnie dokarmiacie tego królika Będziecie go tak karmić i karmić ze nie będzie gara do którego by się zmieścił Graty zając. Ponad 200 baniek zysku przy zerowych stratach i przy spaleniu dexu tylko na recki. A co do zgrywuska to racja. Zanim oddałem tu konto potrafił w ciągu godziny startować 3x. A skany co pół godziny przez większość dnia i to tej samej planety :D. Życie podporządkowane ogame
-
powiedz ze gdybyś sam miał turborecki i zobaczyl złom gdzieś niedaleko to byś nie poleciał... Hipokryzja z każdej strony.. Nie trawie królika i najchętniej widziałbym go w reckach, ale głupotą jest miec do kogoś pretensje że wykorzystuje co ma żeby zarobić.. Graty starcia, a co do złomu to mając świadomość że ktoś ma turborecki latać trzeba rozważniej...
-
nie trawie królika i to bardzo.. narcyz i "nolife".. ale wolę już go jako top1 niz tego największego dupowłaza jakiego w życiu widziałem który niby nie lubi pusherów bo inwestuje czas w grę.. ja myślę że bardziej nie lubi ich dlatego ze wydaje 3x więcej kwitu niż pusherzy na pushe i to go boli... Graty Dominikus.. zbierajcie wszyscy na turborecki... nie będziecie narzekać
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
Rothman - - DiD Fenrir
Postidź se sprzedaj ten medal.. będziesz miał na piwo
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
Rothman - - DiD Fenrir
PostPseudo Eko: Gram od 2005 roku.. jak grałem kiedyś gra wyglądała inaczej.. czasy jeszcze bez pancerników... bez antymaterii.. po dwóch godzinach od otwarcia uni już było 14 tysięcy założonych kont... czasy pręgierza gdzie każdy mógł zobaczyć kto jak czysto gra... czasy prawdziwych banów dla oszustów... czasy kiedy to granie a nie płacenie (czy to za antymaterie czy push konta) budowało przewagę nad innymi... znam tę grę od podszewki... zrobiłem w niej setki ST.. wyliczyłem wiele flot... na wszelk…
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
Rothman - - DiD Fenrir
Postdokładnie rozpiszcie tutaj jaką macie flote i obronę... nie zapomnijcie dodać o której wam fs-y wracają
-
szkoda Mordiego... Szkoda Nabu... Kubanczyk pokazał że flota zarabia lepiej niż eko, jeśli się cierpliwie lata. Graty, piękny zysk Obrońcy korzystania z życia
-
Graty Mocny ładna obrona. Dobre wykorzystanie detroida tylko szkoda że bez moona przetapiaj i goń czołówkę pozdrawiam
-
Graty SzO... jak tylko dostanę od mocnego screeny dam je w did... starcie ładne chociaż podejrzane Toadie... dlaczego usuwasz tutaj wszystkie nowe posty?? starasz się kogoś tutaj bronić?? dodam tylko że były tutaj screeny wstawione przez mocnego... ale po chwili zostały usunięte... a mocny zablokowany.... każda moja wiadomość jakkolwiek mogąca zaszkodzic terrorowi i społce też jest po chwili przez toadiego usuwana