Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kolejny tęczowy pierd, znaczy super mega giga ST. Kakao zaimponił mi double ST to se myśle aaa to ja dwa dni pod rząd chociaż jak nie umie dwa w ciągu jednego dnia. Wiosenne oranie podwórka. Niby zima ale wiosna. Pozdrawiam fanów. Dnia 17-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [3 X] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.682.895 Krążownik 500.000 Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obrońca GameR [U.A.] ______________…
-
Rozmówki u68
PostJak łyknie CSD to zobaczymy czy też będziecie urządzać takie marne prowokacje. Ja tu wcale nikogo nie podpuszczam żeby nie było
-
Zieeeeeew. Bo nuda Ale nie wiem w co ręce włożyć więc nie się nie biorę za nic. Kolega jest cierpliwy ale za często kusi mnie swoim dobytkiem Najgorzej że się zalogował całkiem nie dużą chwilę po starciu. Życzę SzO ! Pozdrawiam wszystkich fanów Dnia 16-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [3 X] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.500.000 Mały transporter 100.000 Krążownik 200.000 Okręt wojenny 10.000 ______________________________________…
-
Rozmówki u68
PostSię rzucacie o śmieszne 100k niszczar tak jakby miały Was zezłomować a każdy gupi wie że flota lecąca na stacjonuj nie złomuje
-
Siema OGejmowe Świry To znowu ja, sam jestem deczko w szoku. Ale tak to bywa, zima (podobno), brak jakiś konkretnych weekendowych planów poza odpoczynkiem po ciężkim tygodniu, to się ściąga ten urlop żeby mógł się skończyć impulsowy na 15 lvl a przy okazji można się poganiać z sąsiadami po galaktyce No i w tym wypadku, przeglądając galaktykę i widząc 50min u obrońcy, ja już wiedziałem dokładnie co chce zrobić, mimo że nie ma bonusu do spalania recków (pozdro GF). W czasie gdy SS leciały ja już t…
-
No trochę szkoda tego backupa bo od zmiany wersji strzeliłem 120k% na łącznie 9kkk zysku Przy moim eko to jakieś 3 lata gry z prędkością x7 Nie ukrywam że zaboli mnie to bardziej niż to że ktoś kogo i tak solo nie ruszam nagle ma 20kk floty więcej, będzie większy % jak mawia klasyk Najlepsze jest to że masa tych pseudo pusherów ciuła flotę i nie ma pojęcia o poważnej grze Zrobić 1kk niszczar to nie sztuka, sztuka to jest użyć tego chociaż raz w dużej bitwie Idźcie tym tokiem - ktoś kto robi użyt…