Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 727.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
przez chwilę myślałem, że zobaczę jakiegoś pancernika u Krzysia, ale po chwili przypomniało mi się, że gubi ich miliony ;D graty zgrajo, % niewielki ale konterka zawsze cieszy oko
-
będzie na latanie bombowcami Scofield pewnie już krąży nad twoim moonem po ten dex gratki & szo
-
Witam wszystkich serdecznie, nie sądziłem jeszcze, że zagoszczę w tym dziale podziękowanie dla Włosia za podrzucenie celu - ja tylko wysłałem statki, minimalnie w progu, ale jest Pozdrowienia dla całego [3 X] oraz [Sprite] z uX Dnia 27-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziob [3 X] ________________________________________________ Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca FATUM- [W_P] ________________________________________________ Duży tran…
-
ja to tylko zacytuje ;D "takie tam moon-kill wypatrzony na koncie które było non-stop na upie." gratki i tak dalej
-
Shade prawie jak pchła wygląda przy Scofieldzie xD ale żeby nie było to pogratuluje zysk zacny z tego starcia wyszedł, 10% wiadomo gdzie
-
za to "se" zaraz cię nazi Scofield dorwie graty dla obu lamek
-
graty pazik ,ostatnio zacna skuteczność, a i nosek utarty gdzie trzeba