Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 9
Post2008 OGame Redesign - Otwarte beta Uni 6de & 42org
-
OKA: Dzień 8
PostSirius
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik
-
OKA: Dzień 6
Post1091
-
OKA: Dzień 5
Post3WIMqXh.jpeg
-
@Freon 5 lvl to 12,5k trytytków event trwa 12 dni w 1 dzień możesz zdobyć 1000 trytytków lub w 1 dzień możesz zdobyć 1200 trytytków (z aktywnym sztabem) Oznacza to tyle, że przez 3 dni wykonywania zadań musisz mieć aktywny sztab, aby móc w ogóle osiągnąć 5ty poziom (3d sztabu i łącznie za wszystkie zadania mamy 12,6k trytytków) Jak zdobyć 12ty poziom i wszystkie(prawie) nagrody, nie wydając cebulionów? Po dzisiejszych zadaniach (dzień trzeci) mamy 3.000 trytytków. Jedną z możliwych do wybrania n…
-
@john malkowitz007 no na umiem czytać ze zrozumieniem, ale mam wątpliwości co do tego, czy Ty posiadłeś taką umiejętność. Dyskusja na temat obrony ACS wybuchła po tym jak Toadie anulował pytanie przez brak możliwosci udzielenia precyzyjnej odpowiedzi. Zatem Twoje zarzuty wobec innych dających podpowiedzi itp itd są bezpodstawne. Inaczej pokaż mi, który z powyższych postów mówi o uniwersum z 50cioma galaktykami.
-
OKA: Dzień 4
Post50
-
Kefi666 [WINTER] vs. Pretorianin [LEG-XX] ~ 35150.28% oraz Kefi666 [WINTER] vs. clio9 [ZZL] ~ 10535.92% + cycki :)
Starrk - - Starcia Libra
Post@litek. proszę mnie nie sprzedawać! Handel ludzmi jest zakazany! Żyd też człowiek!