Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Shimano skasował obok planetę, to obrońca się pewnie rozluźnił i niezbyt dobrze pilnował. Po pierwszym skanie juz byłem zniechecony, bo pojawiła się aktywka. Drugi skan spowodował błogi stan nadziei - flota stała powiekszona tylko o ekspy. Obrońca nic nie napisał, ale to jego sprawa. Pozdrawiam znajomych i sojuszników. Zysk jakis tam jest, punkty h poprawione. W sumie ta nocka zredukowała mi minus w ph z -300 k do niewiele ponad -100 k. Jeszcze jeden wlot a może będę honorowy Dnia 21-03-2020 nas…
-
Zysk niewielki, ale sporo punktów honoru do przodu. Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych! Obrońcy szo. Dnia 21-03-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [LSZ] ________________________________________________ Recykler 1 Lekki myśliwiec 640.000 Krążownik 24.000 Reaper 1.111 Mały transporter 80.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca BRABUS [i-G] ________________________________________________ Mały transporter 13.473 Duży transporter 7.063 L…
-
Prosiaczek [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] vs. AyaNieOddam [S-S] ~ 12815.47%, Prosiaczek [LSZ] vs. AyaNieOddam [S-S] ~ 2155.33%
tatomija - - Starcia Leda
PostAngel mi przesłał wczoraj ale z kom nieuważnie sprawdziłem i dopiero teraz widzę gabaryty tego starcia. Gratki naprawdę wielkie! Zawsze fajnie jest widzieć, że każdego cwaniaka zawsze dosięgnie ręka sprawiedliwości. Super, że ta ręka jest najsza
-
Cytat od Agresywny Szachista: „Cytat od tatomija: „Oczywiscie czysto formalnie czekam z utęsknieniem co w temacie powie obrońca. Idealnie jakby sie wypowiedzieli Noe, Arabski, Szachista, Piaskun i jeszcze sporo innych graczy. ” Dzień dobry Zacznę od tego, że Twój post tatomija szacun jestem pełen podziwu, zdobyłeś sporo info o graczu Shimano I w dodatku wszystko w 100% prawda Szachista dzięki za docenienie mojej wnikliwości . Może dlatego, że też gram w szachy. Kiedyś nawet miałem epizod ligowy …