Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Więcej aktualizacji nie będzie, starczy 11 lat udzielania się w te grze i na forum. Przepraszam, że porwałem się tylko na dwa miesiące, ale jak już się nie gra, to w ogóle temat ogame schodzi na dalszy plan, zwłaszcza jeśli całe grono znajomych tuta poznanych już nie gra. Pozdrawiam i powodzenia życzę.
-
Ooooo jak mi się strasznie nie chciało Aktualizacja #4 - W 41 dni przybyło 53 starć tytanów - % SOLO przekroczył 0,5 mld, suma % zbliża się do 1 mld - Do top10 złomiarzy przedzierają się Yes Man i CRACOVIA KRAKOW - Do top3 aktywistów wpada Yes Man - Ładna rywalizacja w topkach sojuszy - Pozdrawiam obserwujących
-
Konkurs: Typer piłkarski - Euro France 2016 - ZAKOŃCZONY - wygrana: Dragon1991
Muad'Dib - - Piłka Nożna
Postniedziela, 10 lipca 21:00 Portugalia - Francja 1:1
-
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostMecze punktowane x2 środa, 6 lipca 21:00 Portugalia - Walia 1:2 czwartek, 7 lipca 21:00 Niemcy - Francja 1:2
-
Bolało, bolało. Musiałem się leczyć do 3. To był piękny miesiąc. O półfinale moglibyśmy dzieciom opowiadać... a tak pozostaje nam ćwierćfinał i brak porażki na euro i niedosyt. Może i Portugalczycy wyglądali lepiej ale tak jak piszesz byli w zasięgu, nie zdominowali nas i graliśmy na podobnym poziomie. Myślę że nie będziemy czekać kolejnych 30 lat. Niech oni tam ciężko pracują i korzystają z fejmu na reprezentację. Potrzebujemy zmienników i kreatora gry ofensywnej pokroju Iniesty I za dwa lata z…
-
EURO rządzi się swoimi prawami jak widać. Zaskakuje. I dobrze! Anglicy nawet przegrywając nie umieli sobie stworzyć żadnej klarownej sytuacji. Do tego trener bez pomysłu na drużynę i jej grę. Piekny sen Islandii trwa i z Francuzami też nie są na przegranej pozycji? Tyle że Francuzi może podejdą do tego może trochę bardziej skoncentrowani aniżeli Anglicy. Piękna droga Włochów po mistrzostwo. Mistrzów Europy już odprawili, teraz czas na mistrzów Świata. Zapowiada się super mecz. A potem (ewentualn…
-
Muad'Dib - - Piłka Nożna
Postpiątek, 1 lipca 21:00 Walia - Belgia 1:2 sobota, 2 lipca 21:00 Niemcy - Włochy 1:1 niedziela, 3 lipca 21:00 Francja - Islandia 2:1 Mecz punktowany x2 czwartek, 30 czerwca 21:00 Polska - Portugalia 1:1
-
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostIV kolejka - 1/8 finału (25.06-27.06) - mecze do typowania sobota, 25 czerwca 18:00 Walia - Irlandia Płn. 1-0 21:00 Chorwacja - Portugalia 2-1 niedziela, 26 czerwca 15:00 Francja - Irlandia 1-0 18:00 Niemcy - Słowacja 2-0 21:00 Węgry - Belgia 1-2 poniedziałek, 27 czerwca 18:00 Włochy - Hiszpania 1-1 21:00 Anglia - Islandia 3-1 Mecz punktowany x2 sobota, 25 czerwca 15:00 Szwajcaria - Polska 1-1