Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 167.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kazdy glupi to potrafi naskrobac cokolwiek, gorzej z sensem Moje 70% atakow polega wlasnie na takich akcjach Troche obserwacji i flota puchnie tanim kosztem az milo W ferworze swiat Machine wzial sie za porzaki w domu, zas To ja za porzadki w ogame i widac skutek, kuchnia wystprzatana , i dtki rowniez hahaha Jeszcze mala dygresja Zamiast ludzie zastanawiac sie jak zrewolucjonizowac rozgrywki i ograniczyc pusherskie taktyki to mysla, bo on polecial na kogos ww tym przypadku na ekonoma to beziemy …
-
Niedzielny zlomiarz zlomuje po raz kolejny yeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh Jedziemy dalej Pozrowienia dla znajomych youtube.com/watch?v=d2E_iiTd9hQ Dnia 03-04-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zaknafein [IRA] ________________________________________________ Pancernik 7.500 _________________________________________ Obrońca Robertuse [NWOR] ________________________________________________ Mały transporter 380 Duży transporter 34.319 Wyrzutnia rakiet 43 Lekkie działo laserowe…
-
Witka Male co nieco Krotki , dlugi przglad galli i idealne wstrzelenie Pozrowienia dla Eweliny znajomych i sojusszu Dla Matta i Fundu, Aha, Wesolych Swiat dla calego Ubn youtube.com/watch?v=hKRUPYrAQoE Dnia 03-04-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zaknafein [IRA] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca klik ________________________________________________ Mały transporter 155 Duży transporter 60.665 Gwi…
-
Fuzja 2021
PostMaja byc dymyyyyyy a nie Badziewiaki
-
Fuzja 2021
PostWidzisz Qnick trafiajac na lepszych od siebie czegos sie uczysz i na tym to polega, , daliby Nas do Xanthusa to tez tam nie ma lekko, gralem chyba ze wszystkimi z tych Uni wyzej wymienoych niech cos robia ,bo inaczej wpadniemy w jakas rutyne .. a placzki niech dalej placza Ja jednak jestem za nekkarem i u68,ale jak bezie Xanthus to tez dobrze
-
Fuzja 2021
PostJa moge byc i top 500 oby cos sie dzialo a nie tylko JA vs pusherzy no i ameby
-
Fuzja 2021
PostKazdy kij ma dwa konce, jedni co maja wypracowany styl beda grali i rywalizowali dalej, flociarze beda mieli wiecej celow, staty nie graja tylko pomysl na gre Oby tak sie stalo
-
W koncu 3xxxy , barrrrrrrrrrrdzo dobrrrrrrrrrrry prrrrrrrrrrocent ,taki weekendowy Gratixy pozdr Angelo