Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 351.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zmiana parametrów eko
Lucky Gal - - DiD Galatea
PostNa stos z nim! Heretyk !
-
Nieładnie tak ladnie zaorac bunkier Panowie... Zbierajcie podatki w deuterze za mnie Obrońcy szo w ekstraktory
-
Zmiana parametrów eko
Post@Artysto dawaj te zwiekszone parametry, dwa klikniecie Cie to kosztuje
-
Zmiana parametrów eko
Postkasacja
-
Zmiana parametrów eko
Posttez chce
-
Zmiana parametrów eko
PostZWIEKSZAMY EKO ! zebyscie nie mowili ze nie macie deuteru
-
Byłem miły, pomagałem słabszym, dawałem wskazówki odnośnie gry co by nie zastanawiali się co się stało i nie zarzucali czarów, oferowałem [ciach] przeliczniki (1:1,8:2,8) a i tak nie ma chętnych na sprzedaż deuteru... zachodziłem w głowę o co chodzi, rozrysowywałem sobie to na kartce- brak wniosków, całkowita pustaka... pojawił się Dark i mi coś uświadomił...unknown.png I fakt, nie lubicie mnie- mogliście chociaż udawać dla świętego spokoju... nie lubiany Lucky to zly Lucky... JA NAWET ZMIENIŁEM…
-
Hollus ale jak Ci powiem wszystko to czego sie nauczysz? Bedziesz wciaz gral schematem... Wez sam sprawdz- ciężko wyslac 10 misji zbieraj? A wogole ile razy juz mowilem? Pluliscie na mnie wtedy, teraz straciliscie kolejne 800kk to lucky powiedz... Juz dostales dość wskazówek, ja wszystko musialem sam sprawdzac i probowac, nikt mi nic nie powiedzial, kazdy wolał mnie wyfarmic niz czegos nauczyc, ja mowilem o tym conajmniej 4x w st gdzie wszyscy mi ublizali. Wyciagnij wnioski z tego co zostalo tu …
-
25k raków wyslalem bo nawet nie liczylem jakie pz bedzie i nie wiedzialem kto bedzie lecial, zobaczylem ze konto ma 1kk okt militarnych i wyslalem tyle ile bedzie z tego pz, dokladnie tak samo jak w starciu grigor vs darecki- nie bralem pod uwage strat agresorow, bylo skanowac widzialbys ze ubylo mi z 140k reca jedynie 25 :p
-
Ale Ty nie rozumiesz jednego... Najistotniejszej kwestii... Albo nie czytasz albo jestes tak zatwardziały ze nie potrafi Ci to przejść przez palce ze sie pomyliles. Probowales swiadomie badz nie- nie wnikam zrobic ze mnie klamce piszac o tym zlomie bo dobrze wiedziales lub nie ze pisalem o tym w innym aspekcie. Jak zdacie sobie wkoncu sprawe z tego ze nie zlapiecie mnie na klamstwie- bo ja poprostu pisze jak jest, szczerze to moze sie czegos nauczycie nawet. Nie bede dyskutowal z kims kto mowi o…
-
Sorry Pany ale nie zaprosiliscie do ACSa Od: Flota (25000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 825.000.000. Na polu zniszczeń [4:90:11] znajduje się 665.961.350 jednostek metalu i 318.873.250 jednostek kryształu. Flota odzyskała 506.126.750 jednostek metalu i 318.873.250 jednostek kryształu. Ps. Cannabisy jednak wciaz zywe z nie malym %-tem takze moze co przetapiac nie ma ale chwala jest powodzenia w dalszych łowach a ja wracam do marudzenia na discordzie, wasz zdrowie
-
Akcelerator [SWISTAKI] & Feniu [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] vs. chillout [NFZ] ~ 32299.96%
PostCóż za wyrafinowane techniki prowokacyjne, gratulacje gryzonie Chilla postawimy w 2 dni jak tylko zejdzie z urlopu takze nic straconego, inwestycja bym to nazwal