Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dedków nie widzę graty wlotu
-
Lord Helios [TeleT] vs. Nygga ~ 8549.38%, Lord Helios [TeleT] vs. El Proffesor [xXx] ~ 2508.98%
PostNygus w reckach co uni. sam miałem się za nim rozejrzeć ale jakoś czasu ostatnio mało. Lock down się kończy. Szkoła zaczyna.... lipton. Graty
-
Atak na księżyc18.05.2020Od: dowódca floty Flota z moon dotarła do księżyca planety Księżyc [xx:xx:xx].GŚ wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, które powodują silne trzęsienie a na końcu rozrywają satelitę. Wszystkie budynki na księżycu zostaną zniszczone. Pełen sukces. Flota wraca z powrotem na rodzimą planetę. Szanse zniszczenia księżyca: 9.9 % Szanse zniszczenia GŚ:46 % Pozdrowienie dla: @mismalinowy @Bunny @Alcoholik51% @Han_Solo @w0jci3ch @abecaduo I reszty znajomych. Obrońca podebra…
-
Niestety lot przez 100 us, nawet na speed uni chwilkę reckow zajmuje, dlatego ktoś delikatnie podjumal 13kk złomu. Możliwe, że obrońca. Niech mu wyjdzie na zdrowie, wpadnę odebrać za jakiś czas Pozdrowienia dla @mismalinowy, @Alcoholik51%, @dziadek barezi, @Bunny, @Han_Solo, @w0jci3ch, i reszty znajomych. [=center] Dnia 15-05-2020 XX:XX:XX następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [S_W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 13.264 Ciężki myśliwiec 2.215…
-
Cytat od Alcoholik51%: „Graty wish, ładnie siadło nie ma to jak atak z DT za chwilę pewnie na porządku dziennym będą ST robione za pomocą GS. ” Nie było już czym dofarmić, a że widziałem to wczoraj wieczorem a zdjąłem dopiero dziś rano, to czułem, że obrońca raczej mało obowiązkowy co chodzi o flotę
-
Pozdrówki dla: @mismalinowy, @dziadek barezi, @Han_Solo, @Alcoholik51%, @w0jci3ch, Dnia 12-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [S_W] ________________________________________________ Krążownik 2.000 Okręt wojenny 886 Pancernik 93 Mały transporter 1.708 Duży transporter 400 _________________________________________ Obrońca Volf [I-G] ________________________________________________ Mały transporter 1.960 Duży transporter 1.313 Lekki myśliwiec 1.041 Ciężki myśliwiec 23…
-
Tu coś tam zysku jest, na pare krążków starczy Dedy dla: @mismalinowy @Alcoholik51% @Han_Solo @dziadek barezi @w0jci3ch i dla reszty znajomych Dnia 09-05-2020 12:32:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [S_W] ________________________________________________ Okręt wojenny 52 Pancernik 47 Krążownik 839 _________________________________________ Obrońca rafinho [VLT] ________________________________________________ Mały transporter 624 Duży transporter 341 Lekki myśliwiec 548 …
-
Witam ponownie, jak na drugiej części meczu, heheh Dawno mnie tu nie było, a jak długo będę?? Do momentu, aż żona się zorientuje, że zamiast EKO leci FLOTA Niestety przywitanie niezbyt udane, bo zlom zajumał drugi agresor, który wpadał na fali, tuż za mną aczkolwiek w tej samej sekundzie. Kolega (nie będę mówił, który) pozyczający mi recki, dał za duży odstęp, no i zebrać się nie udało. Wiedziałem to już w momencie lotu. Ale przebieg rozmowy z drugim agresorem, nie dał mi wyboru, musiałem doleci…
-
gratki chłopaki i dzięki za pozdrowki. Zysk mega.
-
Gonzo [T R] & Szutruk-Nahhunte [T R] & giker [T R] vs. HeadHunter [GORNICY] ~ 273823.46% TOP1 SOLO
PostGraty Gonzo, ładnie siadło. top1 we właściwym soju