Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od edes: „A czemu na 1 koncie jest 6 zadań a na drugim 4? ” bo zadania mają różną wartość na jednym masz 7 zadań po 100, a na drugim dwa po 100 i po jednym za 200 i 300?
Cytat od Bunny: „Co mam rozumiec przez atak na nieaktywnego gracza? Atak na idlaka nie zadziałał xD ” no nie działa no to puściłem jeszcze parę ataków, może zaskoczy
na jakimś lamerskim koncie miałem anty z ekspedycji, to odpaliłem sztab i zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale chyba, tak jak pisałem wcześniej i co napisał teraz @Starrk, mamy równie przydatną opcję, co licytacje
No jeden ładuje ojro i klika mniej, niż 'glupek' co nie ładuje ojro. I myśli, że jest mądry. Ale zdradzę Wam sekret! Mądry jest ten, co nie gra w to gówno!
Cytat od I am back: „Cytat od NowyLolek: „Ale o co chodzi? ” Serio liczysz na to, ze wyjasnia po co takie ustawki? ” Oj Kamil, Kamil. Chyba się nie wyspałeś i nie ogarniasz.
Cytat od cokolwiek: „@memento-mori Trochę gorzej niż była turcja - ale i tak się opłaca. Ok. 2x więcej anty dostajesz. Więc nawet jak wliczysz utratę eko z 3 dni (ban za vpn) to i tak "kilka" pakietów więcej dostaniesz. Oczywiście to ma sens jak kupujesz za mimimum 300-500 pln. ” Znowu teoretyk się wypowiada.... Pakiet 1,3kk anty w Turcji wychodził poniżej 80 złotych, a w Brazylii 120? W Polsce za stówkę masz 600k anty. Oczywiście ma to sens za każdym razem.
Jeśli będą takie nagrody, jak na testowym, to może nawet odkopię jakieś konto i wykupię na nim sztab. Jeśli znerfia nagrody, to będzie opcja wykorzystywana przeze mnie równie często co licytator
Nie mądruj się na tematy, które są Ci zupełnie obce. Ban za vpn za wizytę w Turcji czy Brazylii? Nie znam nikogo kto by dostał. Wystarczy IQ wyższe niż u nogi stołowej i żaden operator tego nie wykryje. Visa w Brazylii? Powodzenia. Jak już to tylko PayPal