Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 586.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wisior [P N] & Incoming [P N] & Kromak [P N] vs. Y2K [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] ~ 1242777.33% top 5 ACS
Calipso - - Starcia U68
PostHaha, ale małych mierzi "Ojciec Chrzestny" przeze mnie wykorzystany . Po prostu to ukłon w stronę Kromaka, bo on lubi ten film . A te nawiązania pasują i tyle.
-
Wisior [P N] & Incoming [P N] & Kromak [P N] vs. Y2K [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] ~ 1242777.33% top 5 ACS
Calipso - - Starcia U68
PostDajcie spokój, smarkacz jest i tyle. Bezpodstawnie obraża dużo starszych i poważniejszych od siebie ludzi, bo mu się wydaje, że jest już pełnoletni. "Złote dziecko"? Dopóki szło mu dobrze, to się zachowywał. Potem zrobił się arogancki, zaczął sięgać za wysoko dla siebie. Niestety nie zauważył tego, ani nie chciał potem uznać, że dostaje baty, a jego próby nic nie dają. Nie dość, że nie przybywa mu mądrości, to jeszcze bardziej się rzuca nie znając prawdy. Szacunku nie ma dla innych, to i go nie …
-
Calipso - - Starcia U68
PostKiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.Nie wiem co to za pomysł: drażnić Kromaka? Kolonizacje, próby atakowania, niszczenia, itp. Nie wiem z którego uni przyszedł Y2K, ale szkoda, że nikt mu nie wytłumaczył, że Kromak na prawdę jest dobrym graczem, a nie tylko tytularnie, w ankiecie dostał taką rangę . Już Y2K w paranoje popadł, wszedzie Kromaka widział. Nie był w stanie zaakceptować, że jest ktoś lepszy i nie da się 'na siłę' zezłomować, bo tak Y2K chce. No, ale zwrócił swoją u…
-
Cytat od The Pawelec: „Pancior dostał to na co zasłużył, kiedy wchrzanil Ci się we wcześniejszą akcje. Dogadales się elegancko z obrońca i wyszła fajna akcja. ” Cytat od kruchy1916: „spakowałem też Marcina 2 tygodnie temu, szybki kolon-tp, pospadały moony , była liczona zawrotka obrońca jednak nie postawił nowych moonów więc o nic się nie bałem i został spakowany. oczywiście na pałę podłączył się zbawiciel i w efekcie końcowym wleciał w ustawiony przeze czas mnie prawie połową floty. pewnie nawe…
-
Nie wiem po co tworzyć narrację, że Marcin to czyjeś multi, bo też nie wiem czyje by miało być, skoro starcia z nim zaliczyły wszystkie większe sojusze i to z różnym skutkiem. Ja nie latam, a mimo to wiem, że Marcin moze i sporo traci na starciach, ale też często kampi i czasami uda mu sie kogoś w pułapkę złapać i chyba z tego właśnie ma radość i motywacje do dalszej gry . RW wstawiał na Forum. Można poszukać .
-
kruchy, ech kruchy... nie patrz na Vana, Maćka i Hete, bo to nie jest dobry kierunek . Im to uchodzi, bo oni mają inny zysk z tego, że nie mają zysku . Poza tym elegancko, duży procent i ładna podstawka. Widać, że masz umiejętności i możliwości. Tylko tak jak napisałem, na tych niektórych kolegów naszych ulubionych, którzy ci źle podpowiadają to nie patrz i nie słuchaj ich kuszących podszeptów . Gratulacje obrońcom
-
Ragnar [P N] & Kromak [P N] & kruchy [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 93130 %
Calipso - - Starcia U68
PostGraty, ładny procent i zysk. Sporo floty złapanej, nie jakieś transy z rana, a niszczarki z kontry w środku dnia. Miła odmiana .