Wklejam bo się trafiło smile.png Obrona w ciemno gdyż słabe techy szpiegowskiej nie pokazywały co dokładnie leci biggrin.png Dnia 18-11-2019 18:51:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Qbeq [LOG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 12 Duży transporter 4 _________________________________________ Obrońca Heptun ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 25 Krążownik…
Graciochy Iron ! Najważniejsza zabawa i % ze starcia - a ten powala !!! Niestety ta gra przez dostęp do Anty denerwuje coraz częściej - jednakże wiemy, że to dozwolone i nic na to nie poradzimy. Odbudujesz się w momencie - naSTępnym razem będzie lepiej !
No to pięknie - graty !!! No i nad rankiem też ładnie ci poszło z tymi gąskami (jeszcze raz dzięki ) Miodzio zysk więc przetapiaj na puszki lub wal w eko Obrońcy Szo !!!
Wielkie Brawa Super akcja - nie każdy potrafi wyliczyć więc podwójne Brawa !!! Zysk przedni więc zainwestuj w puszki Obrońcy mniej latania na idlaki taakim stadem gęsi
I wszystko pod moim nosem Normalnie profeska Kocie - gratulowałem na PW i tutaj graciochy starcia !!! Ja niesety widziałem ale za słaba flo jeszcze Przetapiaj bo za mało jeszcze pancerników Obrońcy Szo !!!