Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 297.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wychodzi na to, że Obrońca stracił jednak więcej jednostek i moim zdaniem trzeba przed wSTawieniem takiego RW najpierw wyliczyć jak to faktycznie wygląda. Tak czy siak zaczęło się dziać na Uni więc bawmy się dalej
-
A gdzie raport ze zbiórki PZ ??? Coś się zaczyna ale by to dawać pod publikę Morał z tej potyczki: trzeba uważać bo "antykrezusy" jeszcze mają kasę na "antyobronę"
-
@Starrk - na LIbrze graliśmy razem jakiś czas o ile pamiętam Na u3 też kiedyś grałem. Wracając jednak do tematu gry na kilku Uni no to wiadomo, że po jakimś czasie wykrusza się ekipa i siada motywacja do gry. Nie ukrywam, że w tej grze oprócz cyferek liczą się ludzie z, którymi się gra Nawet najgorsze parametry Uni ale fajna ekipa i można pykać w nieskończoność. Przynajmniej ja tego szukam i na Uniach gdzie jest mało ludzi łatwiej o zniechęcenie i rozwalenie ekipy. Na Wezn też wracam bo ekipa na…
-
Raven [Suicide] vs. nebieki [Gal Wars] 459.1% + Raven [Suicide] vs. york [HNNI] 609.78%
heptun - - Starcia Yildun
PostGraty Raven - piękny zysk ci z tego wyszedł Przetapiaj na naSTępne latajki by większy % byś mógł wykręcić !!! A Yorkowi - Szo P.S. A te recki i MT to ja żem się nie chwaląc zezłomował
-
Nowe uni by się za dużo nie rozpisywać powinno mieć max. 5 galaktyk - przy konfiguracji 9-10 planet jest to fajne rozłożenie czy dla ekonoma czy dla flotowca. Parametry ekonomii i floty są spoko więc poprawka z galaktykami i będzie min. 6k graczy na nowym "akwarystycznym" uni Moim zdaniem warto więc wziąć pod uwagę korektę tej niby mniejszości. @ A kiedy możemy się spodziewać info na temat nowego uni ? Wiemy już czy to będzie przed czy po Świętach Wielkanocnych ?
-
Dzięki Hammer za pozdrowienia (i to podwójne ) - dla Cb wielki graty za naSTępne poczynione tym razem w duecie STarcie Przetapiajcie bo jest z czego i do zoba w naSTępnym Obrońcy lizak na pociechę za poczynioną krzywdę
-
Serko [HNNI] & york [HNNI] & tatar [HNNI] -vs ROCK STAAAAR [GUMISIE] 2413.22%
heptun - - Starcia Yildun
Postgraty Panowie -ładne STarcie i ponownie wspólna akcja Zysku wySTarczy dla wszystkich więc przetapiajcie Obrońcy to chyba już nic - Szo pownie to chyba nie będzie