Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-29 z 29.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Vulcan [D T] vs. maskul [Z-F] ~ 16774.09%, Vulcan [D T] vs. maskul [Z-F] ~ 13076.97%, Vulcan [D T] vs. Captain Helio [Zakon] ~ 4585.13%
zOOz - - Starcia Cosmos
PostCytat: „ale po nieudanej akcji na nasze top1 może czas na emeryturkę... shock2.gif shock2.gif ” Weź człowieku nie rzucaj tutaj trailerem, tylko zarzućcie coś z tej opowieści... Chociaż skrót wiadomości Gratulacje
-
Gratulacje, szkoda ze wariat nie zareagował, zawsze to jakieś urozmaicenie byłoby Jak za starego ogame, kiedy jednak ludzie byli mocniej zaangażowani, GO tępili byle push, a każdy lot to okrutna potówka bo nie wiesz czy na kontre nie poleci cały sojusz, albo na podstawkę... No cóz, starego ogejm nie ma, można wspominać. Zysk przeokrutny. Fajnie, że coś tam się u nas dzieje
-
refil [MNS] vs. Time2Party [VEN] ~ 451409.84%, refil [MNS] vs. Time2Party [VEN] ~ 111372.16%
zOOz - - Starcia Cosmos
PostNie przeczę Tak tylko mówię o zluzowaniu się w stosunku do gry. W ogame zawsze była chamówa, po złomach często lata mięso w pw Niemniej jednak zdrówka i stocznia w ruch. Aha i zostańcie w domu
-
refil [MNS] vs. Time2Party [VEN] ~ 451409.84%, refil [MNS] vs. Time2Party [VEN] ~ 111372.16%
zOOz - - Starcia Cosmos
PostGratulacje, to tylko czekać aż Wariata traficie z Vulcanem, bo już we dwóch to mu dacie radę Time2Party życzę zdrówka, szybkiej odbudowy i wyciągnięcia wniosków z pychy, bo jak widzisz dużo osób wręcz czekało na ten moment. Brakuje Dekiego, jak dla mnie absolutny top 1 tego uni, może przetasowałby czołówkę, bo póki co 2 czołowe floty razem nie do ruszenia
-
Vulcan [D T] vs. Kapitan Bomba ~ 25455.92%, Vulcan [D T] vs. zibi [Bandit] ~ 2295.97%, Vulcan [D T] vs. Hawajski Rekin ~ 1096.71%, Vulcan [D T] vs. Foreclosure [Bandit] ~ 1618.83%, Vulcan [D T] vs. TrecMassXXL [EVOLUCJA] ~ 17779.58% ~ KONTRA
zOOz - - Starcia Cosmos
PostPomiędzy urlopami i to dosłownie Schodzi z urlopu, cyk - kilka skanów w najbliższych układach, aktywny do końca dnia i cyk urlop, po dwóch dniach to samo I tak juz chyba grubo o kilku, może nastu tygodni Gratulacje
-
Cytat od Time2Party: „Cytat od Neferet: „Temat przeczyszczony z prowokacji i offtopu. ” Cytat od Majcherek: „zaniedługo zobaczymy raport Wariat&T2P i będzie pisane w końcu sie udało ale co to za satysfakcja sie podstawić albo co gorsza sam siebie zezłomować tylko dla tego żeby być top 1 solo bo dla mnie to żenada jest ;/;/ ” ale ty jestes glupi majcherek nie bedzie takiego r bo ja i wariiat to dwie rozne osoby i gramy w jednym sojuszuujadajcie dalej a ja dalej bede was po kolei pakowal w recki ”…