Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 243.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czy wy nie widzicie tego, że OGame zapętliło się już dawno temu? otwarcie nowego Uni -> podniecenie się graczy -> kilka miesięcy ekscytacji -> rozpoczęcie wymierania Uni -> narzekania na nudę i pustki na Uni -> ciągłe domaganie się "połączcie nas z innym Uni (innymi) bo nasze wymarło -> fuzja uniwersów -> podniecenie się graczy -> kilka miesięcy ekscytacji -> rozpoczęcie wymierania Uni -> narzekania na nudę i pustki na Uni -> "zróbcie jakieś Uni Fusion" -> -> i tak w koło Macieju ...
-
dziki dzik [SPECTRE] vs. Thorgal [Llamas] & Selenka [OGN] ~ 1083.05% - OBRONA
Almera - - Starcia Taurus
PostCytat od lucca brasi: „Z bełkotu agresora wynika, że strata zabolała ” Trafne podsumowanie. No, ale i taki folklor bywa na OGame. Nadaje się wyłącznie do zignorowania. Gratulacje Selene udanej podstawki. Miło ogląda się takie ST.
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] vs. Method [WINTER] ~ 39180.49% TOP 4
Almera - - Starcia Libra
PostCytat od GiovanniDziadzia: „Sobie życzę SZO ” Żeby samemu sobie składać fałszywe życzenia to trzeba być nieźle zakręconym. Tymczasem dobry gracz to taki, który potrafi podnieść się po stracie. Dla Schan'a - gratulacje. Coraz bardziej podoba mi się MAFIA.
-
Technik [RMN] & Schan [MAFIA] & Bizon [MAFIA] & bdnu [RMN] & blokers [MAFIA] vs. Starrk [WINTER] & kefi666 [WINTER] & Sky Is Over [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] ~ 118636.19% TOP1 ACS
Almera - - Starcia Libra
PostPiękne ST. Winter w reckach - widok bezcenny. Dzieciaki przeboleć nie mogą - już wojenka. Wypada kibicować Mafii.
-
Temat w stylu: inni mają grać tak jak ja im każę. Słowem - beznadziejny.
-
Pomysł rozkapryszonego dziecka.
-
Przewijać w górę i w dół przyszło mi z 10 minut. Niedowierzanie? Omamy? Przypadek? Dzień słabości Rudej? A może dzień dobroci dla słabszych? Pięknie dziękuję za całusy. Kto wie? Może kiedyś się spotkamy. Oby nikogo z nas nie bolało. Gratulacje starcia. I mała trawestacja: "Spieszmy się kochać floty. Tak szybko odchodzą." Słowo dla poszkodowanego: Wszystko da się odbudować. Czego szczerze Ci Adaś życzę.
-
Długie ataki
PostZ tym to nie jest tak jak ciap pisze. 1. Spam to jest zapychanie. Jeden atak nie spamuje podglądu flot. Niezależnie od tego ile czasu trwa. 2. Firma GameForge nie może się zdecydować: 2.1. Najpierw twierdzili, że tak nie wolno. 2.2. Potem (jak mi zresztą GO napisał na amerykańskim OG) - jest to element szerszej strategii (mającej na celu ukrycie właściwego ataku) i jako taki jest dozwolony. No to w takim razie - przyszło mi z takiej strategii skorzystać. Zresztą z sukcesem. 2.3. Za jakiś czas zn…
-
Ala ad-Din Starrk [WINTER] & Malack [WINTER] & kefi666 [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] - czyli złe WINTERY vs Selene & Robin Hood [Ronin] - 65612.21% + knowania + cycki :)
Almera - - Hall of Fame
PostDużo jeszcze musisz nauczyć się Amstel. Nie poniża się pokonanego. Ani mu nie ubliża. Gdyż tym samym umniejsza się swojemu zwycięstwu.
-
Ala ad-Din Starrk [WINTER] & Malack [WINTER] & kefi666 [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] - czyli złe WINTERY vs Selene & Robin Hood [Ronin] - 65612.21% + knowania + cycki :)
Almera - - Hall of Fame
PostCóż ... są ludzie na [ciach], są i taborety. Kiedyś, na Uni15 napisał do mnie ludzik: Wystaw mi go. Moja odpowiedź była prosta: Ja nie bawię się w takie numery. Gratuluję Winterom dobrego samopoczucia. Zwykły smród. Administrator Forum Toadie:Flame