Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 243.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cieszy mnie to Ruda, iż pomalutku od nienawiści ewoluujesz w kierunku miłości. Zaś z tym, że na spontanie można nie zebrać PZ to trzeba się liczyć a nie - irytować. OGamowej młodzieży przypomnę, że złom jest tego kto go zbierze. I nie ma tu mowy o żadnym kradzeniu. A straszenie? To cecha ludzi słabych. I jak śpiewał Jacek Wójcicki: "Kochać się w skargach jest rzeczą niewieścią. Mężom przystoi w milczeniu się zbroić."
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] vs. Starrk [WINTER] ~ 63962.2% TOP3 ACS
Almera - - Starcia Libra
PostProszę, proszę, bardzo ładne ST. Gratulacje. Starrk tylko -6 we flocie, a w ogólnym nawet tego nie odczuł. I wciąż pozostaje ponad mln stateczków. Mimo wszystko - SzO.
-
Jeśli dobrze czytam, to jm007 pisał o liczbie półtora miliona. Ale ... mniejsza z tym. Nie o to tu chodzi. Ja staram się przedstawiać kontrargumenty. Czasem alegorycznie, a czasem - wprost. Poza tym uważam, że kwestia grania uFS to nieistotny problem współczesnego OGame. Nie uFS "zabija" tę grę. Zabijają ją działania komercyjne: # ukrycie tabeli kar; # ukrycie pręgierzy; # przyzwolenie na multikonta; # porzucenie ścigania handlu kontami; # wprowadzenie kupowania surowców za antymaterię.
-
Nie gram uFS. Kiedy gram, to FSuję. Urlop włączam kiedy nie mam ochoty na grę; kiedy chcę od niej odpocząć; kiedy mam ważniejsze od OGame sprawy na głowie, itp. I nie gram w gry, w których cokolwiek (np. zasady gry) zmuszałoby mnie do grania w nie. Zdajesz sobie jm007 sprawę z tego, co spowodowałoby wprowadzenie Twojego pomysłu? Otóż kolejny exodus graczy. Mój - z pewnością. A sądzę, że i wielu innych.
-
Sarmik [MNS] & ukati [MNS] & Kanclerz [ZDI] vs. Zelek [ZDI] & nightm4r3_oddam 11539.87% Pożegnanie TOP1
Almera - - Starcia Rhea
PostI o co taka wielka burza? OGame to gra wojenna, a na wojnach stosuje się podstępy. Czyżby miłość własna u kogoś doznała aż tak wielkiego uszczerbku? Normalny gracz, zamiast toczyć pianę, to przyjmuje zdarzenie na klatę i wyciąga wnioski na przyszłość. Gratulacje starcia. Zaś innym - mniej spinania się; zdrowsi będziecie.
-
Posłużę się porównaniem: jm007 = włamywacz; FS = wyjazd z domu; u = zatrudnienie firmy do ochrony domu na czas wyjazdu. jm007 się irytuje się: Jak można do jasnej anielki za każdym razem kiedy wyjeżdża się z domu zatrudniać firmę ochroniarską (uFS)? Jak ja mam tego człowieka obrabować? Nie może po prostu wyjechać (FS) i zostawić dom bez opieki?
-
Jakież te Wintery są przewidywalne. Jak sami kogoś zezłomują to "gratkom-sratkom" w kole TWA nie ma końca. A jak padnie ktoś z nich to zaraz Wintery rozpętują gównoburzę za wszelką cenę próbując kogoś oczernić. Macie tak niskie poczucie własnej wartości? Od śmiecenia komuś tematu tej wartości wam wcale nie przybywa. Przeciwnie - ośmieszacie się.
-
Niewiele pomysłów zostało zaimplementowanych. Raptem jeden mój - aby serwer zapisywał ustawienia wydobycia w chwili włączania urlopu i automatycznie je przywracał w chwili wyłączenia.Iluż to "specjalistów" pisało mi wtedy, że "się nie da". A taki piękny projekt - AMVI - pamiętacie? W mojej ocenie - projekt znakomity. I oczywiście GF nawet się nad nim nie pochylił. Warto rozmawiać o pomysłach.
-
Choć osobiście nie lubię Cię Crion, to jednak po części przyznaję Ci rację. Poza tym - fakt, flociarzom byłoby nieco trudniej. Tylko zastanówmy się, kiedy ów "myk" byłby stosowany? Jak mniemam - w obliczu przeważającej siły wroga. Na jednym koncie latam flotą. Na innym górniczę. Znam obie strony medalu. I z żadnej z tych stron by mi to nie przeszkadzało.
-
Doskonale pamiętam mój pomysł zgłoszony przed laty: Niech serwer zapisuje ustawienia wydobycia w momencie włączania urlopu i je automatycznie przywraca w momencie wyłączenia urlopu. Ale się wtedy hejt na mnie wylał: # Nie da się. # Serwery się zagotują. # Itp. Tymczasem co? Dało się? Dało. Coś się zagotowało? Chyba jedynie woda w czajnikach hejterów. I pseudo specjalistów od internetu. Pomysł jest logiczną konsekwencją tego co już istnieje. Jeśli można wycofać badanie; można wycofać budowę, to d…
-
Antares
PostPłonne są Twe nadzieje. Art wyraził się w temacie UF jasno: "Firma GameForge nie planuje żadnych Uni Fusion w dającej się przewidzieć przyszłości".
-
Sky Is Over [WINTER] & Malack [WINTER] & markus [WINTER] & Ruda [WINTER] vs. Oddane ~ 27451.92% + BONUS CzoTenKotel na zimno :)
Almera - - Starcia Libra
PostCo to za bełkot? Wklej normalny raport OGame a nie jakieś kolorowanki dla dzieci z przedszkola.