Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ale super to wyszło! Gratulacje Panowie! Chociaż szczerze mówiąc, Hellomnda zobaczyłem przy trzecim przejrzeniu tego st... Do następnego!
-
WItam Głupio mi się zrobiło, że z tymi dedami zapomniałem dlatego trzeba było coś na szybko ustrzelić Także, RW z dedykacją dla @Selene @Scofield u9 @Shade @Miikuu oraz całego dla Sprite z Xanthusa, czyli najlepszego sojuszu na X oczywiście Pozdrawiam PZWP, UNITED oraz @ciap oraz znajomych! Dnia 11-11-2018 [ciach] następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [PZWP] ________________________________________________ Okręt wojenny 61.734 Pancernik 91.690 Krążownik 150.000 ______________…
-
Witam Trochę musieliście poczekać na ten mój debiut na nowym u68 Ale oto wróciłem do ST na tym uni po dobrej stronie Pozdrowienia dla PZWP @ciap @Neferet, dziwnie się czuję z tym, że już nie jesteś moim modem Historia taka, że stało i nie stoi ]:-> BTW. Pozdrawiam ludzi, którzy mówią, że Mihusz nie zna realiów gry flotą Dnia 10-11-2018 [ciach] następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [PZWP] ________________________________________________ Mały transporter 222.463 Recykler 1 Lekk…
-
Kolejne ST, w którym byłem pewien, że się wpisalem. Ah, aż przypominają mi się czasy, gdy grałem na Uni1. Strona bez Marcina z Katowic, była stroną ST straconą. Byłem w lekkim szoku, jak ABW mi powiedział, kogo trafił. Nie dlatego, że nie wierzę w ABW, tylko że on, Marcin jeszcze w to gra. Gratulacje!
-
KokS [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. All [AySss] ~ 131346.59% TOP 2 ACS
Mihusz - - Starcia U68
PostAll w reckach gratulacje agresorom! Ale coś all, tak to bywa w życiu, jak się jest anty-wp Mimo wszystko SzO. Teraz i ja mogę trafić!
-
ABW [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] & Incoming [PZWP] vs. TukanLSD [ANGELS] ~ 7429.09%
Mihusz - - Starcia U68
PostGratki zgrania Panowie! Riddick znowu w akcji, teraz tylko nie wtopić zysk też niczego sobie Obrońcy wypoczynku w weekendzik
-
MisiuGD [P N] vs. Warlord [-] & Leonidas alias ManNiaK [BOSS] ~ 21841.66% - Obrona
Mihusz - - Starcia U68
PostWszyscy ostatnio kombinują, jak tu kogoś w obronie nie zezłomować W sumie to szanuję za próby, coś się dzieje, a dawno nie musiałem pilnować ataków (ah to lenistwo). Uni68 dalej weryfikuje swoje ofiary Gratulacje obrońcom!