Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 214.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zgłaszam gracza @Starrk Ponieważ: Ma najwięcej gęsi na librze Steki na poziomie oraz wybitnie utalentowany strateg ds planowania akcji Zasługi w S&D Top 1 libra Nie ma drugiego tak sumiennego gracza który potrafi pomóc w każdej chwili nie raz ratował mnie z kłopotów,wspomaga surowcami, pomaga w nauce ogólnej jak i ogejmowej i jest otwarty na wszystkie rozmowy nie ma drugiego takiego gracza jak on w OGame.
-
Graty wkoncu to warriors Zima w tym roku szybko przyszła
-
Siara obie strony zezlomuje i tak się walka skończy
-
1-Czy będą dostępne relokację po fuzji jeśli planeta zmieni pozycje z 15 na 3? Czy wtedy będa przeniesione tylko temperatury 1. Relokacja będzie dla planety jeśli uległa przeniesieniu. 2-Czy będzie poprawa zbieracza? Duża ilość graczy narzeka na niego i często na forum pojawiała się prośba o dodanie do niego +2 poziomów technologii plazmowej czy planujecie coś w tym kierunku? -Niestety nie mamy nowych informacji na temat zbieracza. 3-czy mniej więcej da się określić czy w tym roku będzie fuzja c…
-
Gdyby w tych czasach było by s&d to wiemy kto by zgarnął nagroda główna :3
-
że tu jeszcze bany nie poleciały to aż mnie dziwi Covid przyszedł i takie Cuda na kiju... graty %
-
Cytat od Siara: „pyskacze i cwaniaki wszedzie.. powiem tak... TERAZ... igrzyska sie zaczna... poprosze prawdziew nicki wasze a nie sie ukrywacie. albo inaczej.. sami dopisujcie sie do listy jak tacy odwazni jestescie. powiem tak.. na ten dzien czekalem ciekawe czy teraz tacy mocni bedziecie... WITAJ KILER WSROD NAS 299e29352a928.jpg.html ” dobra na wstępie powiem to co najważniejsze jak dla mnie to powinieneś zapisać na samej górze tej twojej listy pkt 1 który mówi: Zapiszę się do psychiatry bąd…
-
no flaszka bedzie pita za to Graty top 1 teraz na fuzje tylko czekać