Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 214.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Centrum Windykacji 'Szaman i spółka' Informuje o postępowaniu egzekucyjnym Sygn. 9014/2020. Istnieje możliwość dobrowolnej spłaty w wysokosci 3/4 zdobytego surowca u tego gracza Pozdrawiam i życzę dalszych Sukcesów. Mgr Szaman
-
@Starrk @Ruda spokojnie nabije do uf sure na kontach i będzie po czym latać Ps kefi jeśli można prosić o jedne cycki więcej przy stekach jak ma być jedno to daj dwa a jak dwa to daj trzy będę szczęśliwy
-
Mi przykładowo jako zwykłemu górnikowi opłaca się puszczać DT raz nie mam 5 razy więcej statków niż powinienem nie pale masakrycznej ceny na fsie jest mi wygodniej bo to dt i chyba większosc ludzi lata dtkami na idlaków załóżmy ze mamy 10 celów z któych możemy zgarnać po 100k sury Mt przy pojemnosci 5k potrzebujemy 20 dt przy pojemnosci 25k potrzebujemy 4 to mamy 200mt i 40dt różnica 5-krotna w statkach splanie mt to 10 a dt to 25 przy 200mt spalanie to 2k a przy dt to 1k /raz większa to teraz d…
-
Graty za stęka jest soczysty Co do Kamila to cóż szo i gra toczy się dalej :p
-
planety na 17
PostCo wy gadacie gdzie na librze 150 sztuk W ciągu 2 godzin przejechałem 6_7_8 gale k znalazłem 5 pz z anty
-
planety na 17
Postlibra to samo podpinam
-
Ło panie 11k gwiazdek to ja też bym chciał. Szybciej Mocniej Elastyczniej!
-
Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] & kruchy [P N] & Andre [P N] & MisiuGD [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 170 504.78%
PacSzaman - - Starcia U68
Postpoczekajcie on jeszcze wstanie i wszystkich zezłomuje ale tak upartego gracza na ogame to nie ma
-
Cytat od Kuciapa+: „Gracz Kamil aka @I am back Bo jest najlepszym flociarzem w dziejach ogame. Np. Złomuje idlakow a wypisuje, że jakaś zemsta. Bo ma już 3 konto na forum i jest wytrwały, nie potrafi żyć bez ogame, a gwiazdki na forum zbiera niczym wytrawny flociarz surke. Proszę o pełne poparcie tej kandydatury to pewniak jak Jarosław Kaczyński ” i co znowu się wadzić będziecie? Też za nim nie przepadam a jakoś nie wypisuje tego i żyje z tym w swojej główce Ty też nie lepszy więc oboje warci są…