Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-250 z 250.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od tomee: „tutaj będziemy bo to jeszcze nie koniec. ” nie moge sie doczekać składacie obietnice już tak długo...
-
graty panowie niby z niczego taki % kosmos ! gratki
-
Cytat od tomee: „Cytat od Pinkie Pie: „gruss - BAN popielniczka na pety - BAN pulsar - BAN mściciel - BAN olelumpolelu - BAN - konto należało do NN to tylko 5 kont które mi wpadły w oczy A zapomniał bym - gratulacje starcia jak to mówią "francuziiiiii" - "ŻENADAaa" ” właśnie. Za co dostałem bana? Bo nie wiem. Napisałem do supportu już.. ” dostaliscie bana ale uchyle wam rąbka tajemnicy rownież maczałem w tym palce możecie już gdzie indziej Puszowac i walic multi
-
dosc pozno wystwiacie swoje st tej floty panie gruss juz chyba nie posiadasz ty finezyjny graczu xD co by nie bylo graty
-
Cytat od Kojot vel Monte: „Tereth zastanawiam się, jak można być takim bucem, i jeszcze tak dobitnie wszystkich w tym utwierdzać z każdym kolejnym postem? Masz tak zawsze czy dzisiaj Ty Nie Spałeś? Co do samej akcji - palce lizać - dwa dni, dwa - myślę, że przechodzące do historii Uni steki. Właśnie do takich raportów się wraca po jakimś czasie, żeby sobie popatrzeć i powspominać, że się grało na tym samym Uni Cosmos jednym słowem, obrońcom Szo - jak się wczoraj tam w układzie paliło, to wiedzia…
-
ze znalezli sie jeszcze jacys (gracze) ktorzy polecieli na spadajacego moona nie mniej jednak Graty akcji Moderator mntek:flame
-
ja to skomentuje tak CHYBA " popielniczka na pety była Brudna" hahahahhaa Grusss ty Finezyjny graczu ... z wielkimi umiejetnosciami z Ziutem na czele gratuluje ci gruss tego finezyjnego starcia naprawde bycie po pawej .. .trzeba byc kims i miec jaja zainponowales mi xsmile.gif a tak powazniej graty QUUNNE noc byla bardzo uwocna stracil tak wiele kazdy moon wyfarmiony mysle ze klawiature gryzl jak to zobaczyl tam mial z 15 rw na sobie xsmile.gif mi sie juz nic nie sieglo bo ty i lifer leciliscie …
-
az musiałem założyć nowe konto... bo moderatorzy ... mnie kochaja ha ha ha co do pozdrowień maliny rownież pozdrawiam ciepło co do starcia ... no tak zwykly bfs co ja tam wiem o grze bez skilowiec jestem ... bo nie latam jak idiota i nie daje sie ładowac w recki co chwile dlatego nie mam jaj ani skila xD a tak po za tym gratuluje sobie i wam starcia