Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 43.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ZAiMeR|OFF - podobno mod.

Darla - - Archiwum CT

thumb_07ac034f.jpg co ci przypominają splecione palce? lubisz chodzić z dziewczyną za rękę? co jest takiego fajnego w trzymaniu się z kimś za rękę? to że z czasem zapominasz która ręka jest Twoja? jakie masz teraz aspiracje? czym jest miłość? czy niebieski sufit pasuje do piaskowych ścian? buuuźkaaaaa thumb_2cc5a169.gif

Darla - - Archiwum CT

chciałam powiedzieć tylko: ech... i nie rób tego

Darla - - Archiwum CT

blkyszczaceextra7wajb4.gif veni, vidi, vici... amor vincit omnia d46d53f7408624e19015e64in7.jpg czemu nie odpowiadasz na pytanka?

Darla - - Archiwum CT

skąd takie pomysły? wiesz że będę Cię nadal kochać? tak jakoś smutno mi się zrobiło... o czym myślisz gdy wstajesz rankiem? jakie są Twoje pierwsze słowa? lubisz sen? a wolisz spać czy odpoczywać? a z kim gdybyś miał zdecydować, czy nadal tu być, czy uciec na bezludną wyspę, co byś wybrał? musisz obliczyć ile razy obróci się koło o średnicy 40 cm na trasie 1 km, jaki będzie sposób Twojego rozumowania? znasz angielski w stopniu bdb? potrafisz powiedzieć "w szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcin…

Darla - - Archiwum CT

/me przyszła się przypomnieć tęskniłeś? bardzo? masz czapkę z daszkiem? a skarpetki w stylu rękawiczek? masz ulubionych spamerów w swoim dziale? lubisz jak Ci zaspamowujemy CT? wolisz spam czy hyde park? wolisz pełnię księżyca czy tęczę? co jest bardziej romantyczne?

Darla - - Archiwum CT

o kim myślisz? czego pragniesz? biurko? a może, hrhrhr... lubisz wschód słońca? a może wolisz jego zachód? co wywołuje w Tobie tęcza? siedzieć czy leżeć? w darli budzi się znowu zwierze, ale podejrzewam że to leniwiec...

Darla - - Archiwum CT

hello tęskniłeś? czemu nie podałeś liczby kochanek o czym marzysz? uśmiechniesz się? wiesz że Cię loffciam?

Darla - - Archiwum CT

[SIZE=0]a mam nie planować naszego wesela? od tak po prostu szybki ślub jak w vegas? [/SIZE]:P jak mija dzionek? lubisz jak marudzę? czy jestem stara? a stara zrzęda bardziej tęsknisz czy bardziej starasz się zabić pustkę? ile masz kochanek?

Darla - - Archiwum CT

czemu czytasz w myślach? co lubisz? białe czy czarne? pójdziesz ze mną na wesele? [[SIZE=0]nasze [/SIZE]:P ] wolisz słoneczniki czy róże?

Darla - - Archiwum CT

a dlaczego nie powiesz? powiedz nooo... wiedziałam, już mnie nie nie loffciash... /me idzie sobie popłakać

Darla - - Archiwum CT

miało być zanim pójdziemy spać... :x

Darla - - Archiwum CT

Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Cytat: „Purgatori napisał(a) ceeeś kogo najbardziej loffciash? :kocham:” Cały świat A najbardziej to pomidorówkę ” ja pytałam kogo a nie co... czy świat jest zły, czy to tylko my tacy jesteśmy? wolisz być czy mieć? wyszukaj w sieci najbardziej znany fragment Sarah Kane "Łaknąć"... czy nie przypomina on mniej więcej tego co mówiłeś wczoraj czemu nie lubisz jak jestem wredna i zua? wierzysz w coś? a w kogoś? lubisz bawić się? cenisz spokój?

Darla - - Archiwum CT

A ten lepsiejszy?? specjalnie przez Ciebie to robię... masakra...

Darla - - Archiwum CT

ceeeś kogo najbardziej loffciash?

Darla - - Archiwum CT

bój się jednak.. mnie trzeba się bać... hhrhr : widziałeś wczoraj raczej

• Stivi - Spamowy PieZ

Darla - - Archiwum CT

kochanieeeee.... nie spać, zwiedzać!! taka piękna noc za oknem pe es... ładny pajonk??

Darla - - Archiwum CT

boooo ja jestem zła wredna i wogóle hmm.. nie działa? muszę nowe metody wypróbować aż w końcu zadziała ^^' z resztą i tak już motocykl płynie razem z pierścionkiem zaręczynowym więc może jednak działa a z resztą nazwa ulubionego kanału wskazuje na kochanki, więc musiało zadziałać PS: ja się powinnam leczyć w sumie, Ty też

• Stivi - Spamowy PieZ

Darla - - Archiwum CT

no wiem, wiem... lecz czasem się zastanawiam czy za moje wygłupy mi się bardziej nie oberwie... kogo zaprosimy na ślub? myślisz że się niezaproszeni zdenerwują? ZAiMeRa koniecznie też aby nie czuł się pokrzywdzony wolisz zimne czy ciepłe?

Darla - - Archiwum CT

spamerze jeden... a nawet w swoim temacie nie odpowiadasz :x

• Stivi - Spamowy PieZ

Darla - - Archiwum CT

czym jest to co jest między nami? (proszę o dłuższa wypowiedź) tak czy nie? (uzasadnij popieraną wersję dziesięcioma argumentami)