Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
To tylko ja nie złomuję? Sporo mięska wpadło na STeki, czuję się zaproszona na grilla Przetapiaj i pojawiaj się częściej Dziękuję za pozdrowionka Obrońcy SzO
w spamie był i się zmył, teraz widzę gdzie się zagubiłeś Graty % do S&D jest też co przetapiać Powodzenia w dalszych rozgrywkach I do naSTępnego Obrońcy SzO
misiu Długo cisza a teraz proszę jaki się tu ruch zrobił @unavit ja też nie pomagam moim Panom bo nie mam jak ,,to jest taka mini wojna kilku graczy z flotą
Wierzba,Provokator,Unavit należą się graty za wyczucie czasu i nocne akcje deixkivi,wisienka,Dev klapsy w dupsko zostawić Was na chwilę pierdoły do roboty!
Litek wcinasz mi się w post,ja miałam być pierwsza Swój do swojego ciągnie więc zła musiała odwiedzić belzebuba We nooo prześlij coś do mnie na uni kochana ! +2cm Skręcaj śrubki i do naSTępnego Ps. Dzięki za skrócenie poszukiwań Obrońcy SzO
wegi miał rację wystarczyło kilka dni miśku! Na niektórych zawsze można liczyć Przetapiaj i do naSTępnego Obrońcy BSzO bo jak widać przydaje się dość często