Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od m fox: „Ty i znamekk uparliście się na sojusz Formoza ? Gratulacje bo zysk ładny. ” no coś Ty - ja jestem tylko uparty na wszystko co nie ucieka na drzewo czasu miałem troche i jeszcze mam to uprzykrzam życie innym graczom, z Formozy to miałbym chętkę najbardziej na Bunie ale aż tyle czasu nie mam pozdrawiam
-
Witam, dziwne te RW. Obrońce złapałem na powrocie około godziny 17 po 24 minutach lotu zalogował i nawet wysłał na mnie sondy szpiegowski więc zawróciłem - kilka godzin później wróciłem do tego Gracza a rezultat poniżej życzę SzO BTW mam kolegę, który ma ksywe Bełkot a to dlatego że jak popije to komplenie nie można go zrozumieć pozdrawiam Sojuszników, buddy i dostawców paliwka youtube.com/watch?v=a2Osn1orxko Dnia 01-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto…
-
Dnia 31-05-2021 01:30:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Pathfinder 110.873 _________________________________________ Obrońca Yagami [Formoza] ________________________________________________ Mały transporter 7.085 Duży transporter 104.081 Recykler 505 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ P…
-
takie małe co nieco, ostatnio nie mam szczęścia do celów albo coś źle oblicze albo ktoś wlatuje przede mną pozdrawiam Sojusz, buddy i dostawców paliwa youtube.com/watch?v=ngj0Gi_yy3…ngj0Gi_yy3M&start_radio=1 Dnia 30-05-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Reaper 50.000 _________________________________________ Obrońca gtwjacek ________________________________________________ Mały transporter 502 Duży transporter 25.…
-
Sam nie potrafię nic znaleźć to mi pomógł Jumek za co Ci bardzo dziękuje! youtube.com/watch?v=ssE2pnruVVM Dnia 23-05-2021 22:55:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Okręt wojenny 400.000 _________________________________________ Obrońca slawek3000 [4FuN] ________________________________________________ Duży transporter 173.988 Lekki myśliwiec 64.634 Ciężki myśliwiec 6.708 Krążownik 927 Okręt wojenny 1.607 Statek kolon…
-
Kurcze coś nas mało w tym dziale, a pamiętam czasy gdzie cała strona była nasza!!! graty Apciu dobrze że wietrzysz od czasu do czasu zabawki!
-
jeb z dzidy cel zacny dwa razy w moich reckach ale jeszcze wtedy miał księżyc ale rozrabiasz! ja zmieniłem klasę na Odkrywce, gdyż czasu brak na latanie a i chciałem zbudować tych szybkich transporterów, oczywiście nie omieszkałem sprawdzić te latanie na piratów i oczywiście z moim szczęściem miałem dwie dziury w dwa dni i strata bagatela 150k żmudnie budowanych Pancerników lol aaa... Graty oczywiście bo bym zapomniał
-
takie małe co nieco jak by rzekł Kubuś Puchatek, niestety główne danie uciekło pozdro dla Sojuszników i Wrogów youtube.com/watch?v=Ci3TMqWfNLs&list=RDMMMv3xsN6NqoE&index=4 Dnia 09-05-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca Bratanek [CDnDR] ________________________________________________ Duży transporter 40.000 Wyrzutnia rakiet 205 Lekkie działo laserow…
-
mój mały Jubileusz, gdyż jest to moje 400 RW, które mieści się w progu Starć Tytanów odkąd zacząłem liczyć... Z obrońcą jakiś czas temu były słowne utarczki i obiecałem że wrócę, więc wróciłem życzę SzO! Pozdrawiam Ekipę Veto, LzB i Time z Dorado [media]https://www.youtube.com/watch?v=Ci3TMqWfNLs[/media Dnia 04-05-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 921.493 _________________________________________ Obrońc…
-
Ślimoki w akcji Dnia 04-05-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 5.841 _________________________________________ Obrońca arc [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 1.758 Duży transporter 6.292 Lekki myśliwiec 13.615 Ciężki myśliwiec 258 Krążownik 401 Okręt wojenny 105 Recykler 110 Sonda szpiegowska 2.326 Bombowiec 7 Satelita słoneczny 5.660 Niszczyciel 29 Gwiazda Śmier…