Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
o kurde, faktycznie dałeś czadu, ja nawet nie zbliżyłem się do takiego zysku, na oku jest cel lecz skubany bardzo dobrze siępinuje i moje próby są jak bicie głową w mur lub jak strzały Anglików w karnych na Wembley w finale ME przyrost floty też zdążyłem zauważyć skok o 50kk to już bardzo dobry wynik... reasumując taki strzał musiał dać wielkiego banana na twarzy, Gratuluje
-
Piknie!!!! Gratulejszyn Panowie !!!!! Atakierowi SzO!
-
Cytat od Darth Sion: „To rw mnie cieszy bo pedro dosłownie ze 2 g wczesniej troche pyskował za to moje rw na nim, a ty za kilka chwil znowu lezy w worze Graty, przetapiaj troche wolniej i daj szanse sie dogonic ” do mnie też trochę pyskował, tylko ja po prostu zablokowałem go gdyż nie chce mi się strzępić mojego wysublimowanego języka z graczami o bardzo niskiej kulturze
-
Witam, odwiedzenie sondami swoich potencjalnych celów, tym razem przyniosło efekty pozdrawiam Sojusz Veto, buddy oraz dostawców paliwa youtube.com/watch?v=vHOvT8v6tA…vHOvT8v6tAQ&start_radio=1 Dnia 05-07-2021 11:19:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Gienio [gienio] ________________________________________________ Duży transporter 115.000 Recykler 1 G…
-
Event +50% anty
ZDOBYWCA1 - - DiD Nekkar
PostO mnie za mnie mogło by nie być kompletnie eventow takich, Ci zamożni jak są zamożni to nie powinni dziadować tylko kupować po normalnej cenie, Ja jak idę do kina to nie czekam na promocję
-
Witam, W końcu przyszedł czas na mnie youtube.com/watch?v=NrN3DLVpE28 Dnia 27-06-2021 20:58:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 200.000 Pathfinder 65.000 _________________________________________ Obrońca pedro [AiE] ________________________________________________ Mały transporter 4.683 Duży transporter 51.799 Lekki myśliwiec 35 Ciężki myśliwiec 37 Krążownik 29.782 Okręt wojenny 3 Statek kolonizacyjny 1 Rec…
-
Większe cele mi uciekaj, więc zostają takie małe jutro gramy z Hiszpanią - dawno nie miałem przeczucia że będzie dobrze, pewnie trochę poniosło moje przeczucie lecz dużo razy mnie nie myliło w gwoli wyjaśnienia Niszczyciel dołączony do opóźnienia bo to leciało na stacje youtube.com/watch?v=2seh8eiPK0I Dnia 18-06-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Niszczyciel 1 Reaper 30.000 ________________________________________…
-
Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało! "niby człowiek wiedzioł a się łudził" pozdro Nekkar youtube.com/watch?v=YtDhMzDkois Dnia 16-06-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Pathfinder 10.000 _________________________________________ Obrońca taranis [AiE] ________________________________________________ Mały transporter 25.742 Duży transporter 26.000 Recykler 2 ___________________________________…
-
Witam,, dwa takie RW - jaki próg takie ST dużo większe zarobki były z farmingów trzeba będzie znowu odpocząć bo już oczy zaczynają boleć:) pozdrówki dla Obydwu Panów Obrońców! z pozdrowieniami dla tych co nie słuchają i brzydzą się disco polo ale jak leci nutka to momentalnie wchodzi i nóżka sama lata youtube.com/watch?v=EwvFIxIGxIg Dnia 12-06-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Krążownik 120.000 __________________…
-
Witam, rutynowe skany doprowadziły mnie do tego Obrońcy - życzę mu jak najbardziej SzO! i bardzo dziękuje za jakże cenne tankowanie youtube.com/watch?v=Ci3TMqWfNL…Ci3TMqWfNLs&start_radio=1 Dnia następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Pathfinder 70.000 _________________________________________ Obrońca Gienio [gienio] ________________________________________________ Duży transporter 115.500 Recykler 1 Gwiazd…