Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-317 z 317.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 ACS souris i FUGAZI i YoRGuS [-BC-] vs BrzozA [SHEN] - 5499,62% ++WAR++ i .... Prima aprilis
Mililion - - Hall of Fame
Postprima aprilis się skończył, więc możecie oddać Brzozie jego flotę Graty zgrania i %, ale jak zobaczyłem te 3 kolonie to się uśmiałem:) ps. Surkę ślijcie do mnie na planetkę w 3g (będę lepszym pusherem niż grzejnik)
-
Cytat od Młody wilk: „Wielkie gratulacje dla Ciebie Zeptos za prace którą wkładasz w prowadzenie tych statystyk Ps. Co do statystyk tygodniowych za 27.02 - 6.03 , tak mi się wydaje że dane wiozłeś za 1 marca i obliczyłeś przyrost tygodniowy od 1 marca do 6 marca ....” Zgadza się... dane są policzone od 1.03 do 6.03... a nie jak poprzednio z odstępem 7dni
-
na kłopoty Denior'owski!
Mililion - - Archiwum CT
PostRozwiń skrót - ZNP Co sądzisz o tesli (ten elektryczny samochodzik)?
-
Alex
Mililion - - Archiwum CT
PostGdzie trzymasz flote na barym? i kiedy dasz mi ją zezłomować w ramch pomocy wewnątrz uni
-
Mati
Mililion - - Archiwum CT
PostChciałeś to masz... jestes pro
-
Cytat: „Angela napisał(a) obszar dzialania: DiD jestem tez irc @ kanałów : pl.uni14,26,55,56 Czym sie zajmuje? Studiuje jezyk francuski w Nauczycielskim Kolegium Jezykow Obcych w Bydgoszczy ” tam brakuje jeszcze u54 no i fajne masz zajęcie xD już wiem do kogo zapisać sie na lekcje prywatne of course
-
a ja sobie też posta walne a co mi tam xD 7 krasnoludków czy królewna śnieżka?:> Sformułuj krótką wypowiedz, nie mniej nie więcej niż 10 wyrazów. W której ujmiesz filozoficzne poglądy XVII wiecznych Niemczech w odniesieniu do doczesnego bytu człowieka oraz jego życia po śmierci, w aspekcie twórczości Goethego. Należy uwzględnić zarówno dzieciństwo poety, jego wielkie miłości oraz jego nie chęci do wyroków sądowych wraz z przedstawieniem tamtejszego prawa. Zarówno kościelnego jak i sądowego. @ .:…
-
Łączymy DID-y?
PostNa tak bo nie ma w zasadzie większej różnicy między oboma działami.. podobało mi się jak było kiedyś... teraz jest wiekszy chaos jeżeli chodzi o szukanie informacji i innych rzeczy... z drugiej strony łatwiej jest zarządzać obecnym podziałem jednak braki w moderatorach prawdopodobnie spowodowały powrót do starego pomysłu... Jak połączy się działy, zrobi się rotacje modów to może problem z ich brakiem zniknie... zobaczymy ja i tak dalej jestem ZA więc wesołych