Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Sami obcy wpadali ostatnio na exp to zapolowałam na predatora, bo ileż można te xenomorphy gnębić Pozdrowionka dla wszystkich moich Terefere i wszystkich znajomych Dnia 13-11-2020 11:13:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [T_KUKU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.097 Ciężki myśliwiec 1.204 Mały transporter 4.247 Krążownik 2.094 Pathfinder 441 Okręt wojenny 69 Pancernik 422 Sonda szpiegowska 3 ____________________________________…
-
Cytat od PDW: „Cytat od zona_rolnika: „fajne... kto był na koncie cały czas to normalnie na nim gra, a kto chciał teraz dać loga, bo np po pracy czy cos to juz na konto nie może wejść ” Ja byłem na koncie i wylogowało mnie ” ja jestem na koncie i z zadnej mnie nie wywaliło ;p normalnie sobie latam ale skany teraz masowo latają... janusze wyczuli nosem łatwą surkę
-
Graty bardzo ładnie Obrońcy SZO !!!
-
A ja to co czemu mnie nie ma ?????????????????????? Cytat od Ruda: „Konkurs nie będzie promował graczy którzy łamią zasady gry @cokolwiek. Od oceny gry jest Obsługa Gry, a nie gracze na Forum. Z całym szacunkiem nie uznaję takiego zgłoszenia jako sprawiedliwego względem innych graczy którzy swoją grą, dokonaniami osiągnęli coś w grze. Blokady konta nie są wyznacznikiem by gracza za coś nagradzać. ” Przeczysz sama sobie dwóch graczy z tego grona dostali bany
-
Cytat od edol: „Hm jeśli będą przechodzić kandydatury graczy nie aktywnych teraz, to zgłaszam terrora oraz siebie, jak trzeba to też założe zielone konto Kto na zibalu grał ten wie, bez jakiejkolwiek fałszywej skromności, że nikogo lepszego tam nie było. Masa steków, klikań, kontr, największe złomy, pakowania puszerków w tym topowe klikania na bmw itp, itd pozdro ” Mój post był czysto humorystyczny
-
Hmm dobra. Zgłaszam się, grałam wcześniej, aktualnie mam nick Viceregent Oort, założony kilka chwil temu. Mówiąc skromnie jestem legendą zibala, do czasu mojej olewki gry nikt nie potrafił mne zezłomować, choć próbowała cała topka w efekcie byłam top4 flot i top17 punktów. Nigdy nie otrzymałam bana. Orałam bunkry non stop i czerpałam z samych bunkrów zyski. Wyżej być nie mogłam z wiadomych powodów... Po pierwsze: Nie gram z anty, więc na wszystko cierpliwie czekałam, po drugie, zresztą te drugie…
-
A ja zgłaszam siebie żeby nie było że sami faceci są zgłoszeni AAAA i zgłaszam gracza Ogni marki pampers bo jest dobrym sojusznikiem na sombrero i jest fajny mądry (ale nie za bardzo) i fajne gify wstawia i toleruje piwka i umie grać aaa i nawet biega sam bez ochrony i pasów i dyrektor psychiatryka nie zbiera skarg na niego bo się słucha i nie szczeka na lekarzy a pasy zdjęli mu jakiś tydzień temu na octans nie skanuje mnie wiec dlatego go zgłaszam
-
To od nas też coś dodamy NERWUS [TEREFERE] vs. Dr Floda [Next] ~ 13761.98% Dnia 01-11-2020 20:50:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NERWUS [TEREFERE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 81.290 Ciężki myśliwiec 15.417 Krążownik 41.514 Okręt wojenny 10.430 Pancernik 20.140 Bombowiec 719 Niszczyciel 455 Reaper 360 Pathfinder 4.992 Mały transporter 35.472 _________________________________________ Obrońca Dr Floda [Next] ___________________________________…
-
Jako założycielka wspaniałego sojuszu TEREFERE (blond tępa dzida) dostąpiłam zaszczytu wstawienia TOP 1 solo w imieniu NERWUSA Ku Chwale TEREFERE who is next? Pozdrawiamy wszystkich znajomych oraz tych co nam dobrze życzą :))) Flota Floda stała i już nie stoi AVE TEREFERE Od siebie pozwolę sobie pozdrowić wszystkie TEREFERE i tereferków tych byłych i obecnych A to niespodzianka od sojuszu dla NERWUSA youtube.com/watch?v=QapSIzwQviw Dnia 01-11-2020 20:50:40 następujące floty spotkały się w walce:…
-
Widzę że Showek ładną pracę zrobił @tomee jak widać jesteśmy znani i lubiani