Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 470.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
falanga
edes - - Zadawanie pytań
PostNie możesz bo to może być jakiś bot do ekspedycji a takiemu nie można przeszkadzać
-
Cytat od Forumowy As: „Cytat od cokolwiek: „I te właśnie statystyki obecnie (po 7.5) mówą wprost - latanie militarnie generuje straty. ” Pytanie jak duże straty? Jeśli stanowią mały procent wartości wysłanej floty, to można wykorzystać ekspy militarne do konwersji floty w eko. Taka alternatywa dla sprzedaży statków przez rynek czy złomowania u handlarza złomu. ” Pytanie ile teraz rw wpada na dzień bo wywalić mld paliwa na dzień i nic nie trafić to się średnio opłaca
-
AntiGameReborn
PostTumany z gfu nie potrafią wprowadzić ile trampków potrzeba do zwózki i mapy kordów i nie potrzeba by agr
-
Cytat od .Smyk.: „Cytat od Bad.Whisky: „Cytat od edes: „Już myślałem że to smyk kupił bo staty na to wskazywały a tu jednak nie Przetapiać i do czarnej dziury bo coś dawno nie było ” z tego co WIEMY konto Cerber jest smyka jak i konto kinoe na ktorym ostatnio sie smyku pushnoł szkoda ze GO/SGO ma klapki na oczach..no ale widocznie tak ma byc ” Właśnie się zastanawiałem jak to rozegracie z tym pushem Kupione konto, trochę floty wystawili na rynku za minimum, potem ja zoferowalem ze wezmę hurtem t…
-
Itemy wydobycia
edes - - Zadawanie pytań
PostKup mi anty to ci pokażę w ekwipunku jedynie to się dex opłaca kupić i wymienić u handlarza
-
Cytat od Strzelec84: „a mi się podoba że można podnieść pełzacze bez geologa ” A ja nie mogę ich podnieść dalej stoją na planecie Cytat od Apofis: „@Sobieski masz zajefajne i trafne teksty szacun no ja tez myślałem, że to będzie jakiś większy bum jak u odkrywcy, że można by te pełzacze budować w nieskończoność albo do jakiegoś limitu tam np. 100 000 a tu jak zwykle. Można by polować na takie pełzacze u graczy itd. ” Kto ci broni możesz zbudować i milion nie ma ograniczeń w budowie