Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 81.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tera ja! Wstawać kleszcze @Zla Kobieta @kruszynka @ciap
-
#28 Scofield & Miikuu & Shade [Sprite] vs. Rocketman [SMURFS] ~ 17997.39%
Dawid - - Starcia Xanthus
Post@Miikuu i @Shade w ST... i dedy tylko dla zielonek Nie ładnie! Gratulacje wlotu, a obrońcy i @Scofield u9 SZ/O
-
A zastanawiałem się co za paskuda mi spamuje w temacie Cytat od Zaqes: „Cześć D(ł)awid! :papa: hej Zaqu...ś Kilka pytań przed snem wiem że mamy inne strefy czasowe... ale żeby aż tak? Lubisz uczucie zadławienia się? Nie! Często ci się zdarza zadławić? Nie :> Czym częściej? Jedzeniem czy piciem? hmm... niczym :D A może czymś konkretnym? Stary... coś Ty całą noc robił Co wtedy robisz, żeby się odetkać? Albo lepiej nie mów, bo wydaje mi się że to nie było nic, co można napisać na publicznym forum C…
-
Cytat od kruszynka: „/me tuli pingwinka No to ja może zacznę od standardowych pytań groziła groziła i jest... Co cię skłoniło do zostania GO? W sumie to kiedyś już chciałem zostać GO, ale przed 18stką moja pierwsza przygoda z OGame się skończyła Dlaczego GO są pracowici a MOD to leniuchy? Powiem Ci na PW, bo tutaj to mogę dostać po uszach Dlaczego pomarańczowy to jedyny słuszny kolor w Teamie? Należy zaznaczyć że nie wszystkie odcienie pomarańczy Tylko ten który mają GO Czy tylko mlaskanie Cie d…
-
# 14 Viserion [GLORY] & KaMiKaZe [GLORY] & # 9 RozdajeMoony [GLORY] vs. Freemont20 [Propoint] ~ 351.51% Takie tam wydrapane
Dawid - - Starcia Fenrir
PostDziadek, z Twoim darem matematycznym to i tak dziwne że macie taki zysk Może i ja bym zaczął w końcu klepać stateczki... Przetapiajcie i się nie dajcie
-
Cytat od Ruda: „:juzpotobie: ooo mój ulubiony SMOD i przyszła pomarańczka 1. Gdybyś mógł cofnąć się w czasie, dokąd byś wybrał? Średniowiecze! 2. Jakiej potrawy byś za nic nie tknął? Hmm... wegetariańskiej 3. Jaki film/serial ostatnio oglądałeś, który mógłbyś polecić? hmm... ostatnio Mr. Robot i mogę go polecić! Świetny. A Ty możesz mi coś polecić? :P Daj kawe! :o dzisiaj potrzebuje jej duuuuuużo... ”
-
Adanio :>
Postwróciłem! Lubisz sianko? Lubisz wolmo? Którą 18stke masz już za sobą? Ile lat miałeś 10 lat temu? Niech żyje zbr... a nie tu nie można
-
Adanio :>
PostNo to lecim... Który kuc jest Twoim ulubionym? Idziesz na bal do kurowej? Jaki jest twój ulubiony kolor? Gdzie planujesz starość? Ku chwale pingwina! jeszcze tu wrócę!
-
Cytat od Zla Kobieta: „Cytat od Dawid: „Cytat od Ingolf: „/me smyr @Zla Kobieta mogę też? ” ” Zależy po czym ? po stopach? ;> A lubisz rodzynki w czekoladzie ? bleh... :/ Lubisz święta? j/w a wgl to masz psa? nie mam mieszkanie to nie jest dobre środowisko dla psa... mój pies został u rodziców Dlaczego kłamiesz, że śląsk to nie jest stan umysłu jak jest Śląsk jest czymś co wykracza po skalę ale co Gorole mogą o tym wiedzieć :D ”
-
Cytat od Ingolf: „Pfyy, nie powiedziałem tak @Dawid ale na pewno tak pomyślałeś /me smyr @Zla Kobieta mogę też? Brzuch Ci urósł w te Święta? na szczescie nie! Przeczytałeś jakąś książkę "od deski do deski"? tak, i to nie jedną lubię czytać książki. Chociażby wszystkie cześci HP Wymarzona podróż życia? Australia - chciał bym zwiedzić całą Australię razem z rafą koralową ^^ ”
-
Cytat od Zla Kobieta: „Siemka Czemu pies ? Bo jest wierny i jest z niego więcej pożytku niż z kota Wiesz, że pies zjadłby pingwina ? Oj tam :D Dlaczego nie lubisz rodzynków ? Według mnie psują smak :o nie wiem kto wymyślił dodawanie rodzynek do ciast... Znalazłeś już niebo? albo anioła ? lepiej... Diablice Dlaczego zatrzymałeś u siebie P. Mikołajową i przez to @Ingolf będzie smutał ? Bo On powiedział że woli Mikołaja... Z rózgą :D / me smyra ”