Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chyba czwarty raz u tego Pana na kawie . Dnia 24-07-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SowiakWFormie [RiO] ________________________________________________ Krążownik 12.000 _________________________________________ Obrońca Seryjny Samobojca [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor SowiakWFormie [RiO] ________________________________________________ Krążownik 12.000 ( -0…
-
Baldurki i Szymonki mi płaczą na PRIV, a ja w tym czasie dalej zbieram surke... Pozdro Bożenka Dnia 17-07-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SowiakWFormie [RiO] ________________________________________________ Pancernik 130.000 Sonda szpiegowska 9 _________________________________________ Obrońca Captain Octans ________________________________________________ Mały transporter 15.627 Duży transporter 3.157 Lekki myśliwiec 14.746 Ciężki myśliwiec 3.170 Krążownik 7.067 Ok…
-
Szymek zapluwa monitor ,biedna Bożena opłaca kolejnego psychologa, a tymczasem w tle, ja dalej tłukę swoje ST po 60kk zysku,jak na amatora przystało Dnia 16-07-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SowiakWFormie [RiO] ________________________________________________ Okręt wojenny 25.555 Pancernik 55.555 Pathfinder 44.700 Sonda szpiegowska 10 _________________________________________ Obrońca olszynBezFormy ________________________________________________ Mały transporter 1…
-
Miało być wylane sporo kwasu z mojej strony na forum ,ze względu na ostatnio panującą sytuację. Ale nie będzie, wyszło jak wyszło, chyba dobrze się wstrzelilem. Obrońca ładnie pogratulował, co mnie zdziwiło. Chyba moje PB solo. Dedy dla Dady, od niego się zaczęło i na nim skończyło . Pozdro RiO , @Marys @Fabiano @Kapsmik @ProSkaner. @torino @stark87 @Asterix. @sejo13 @nightmare @Cry @Kobrowski @Marcinek @czubulus. i cała reszta bandy ,o której mogłem zapomnieć . Sowiakowi SzO, zapowiedział, że b…
-
Ostrzegałem,a nie słuchali .. Kolega chciał również uczestniczyć w akcji ściągania mi kulek ,ale skończył na PZcie. Także TIME to dance ciąg dalszy . Jakieś to ST dziwne ,bo zysk większy niż 60kk Pozdro najlepsze RiO i witam serdecznie @Kapsmik Dnia 05-07-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Pancernik 566.655 _________________________________________ Obrońca Baldur [TIME] ____________________________________…
-
Bo leżałem na ziemi ze śmiechu w tym czasie ,widząc jak sowiak co znalazł flotę w chipsach przeklikuje już 10ty teleport w ciągu dnia i pali mi pustą kulkę, żebyś wiedział tą agresję i pasje w jego oczach A co do wlotów , obstawiasz mi kulki i liczysz ,że będę latał na Ciebie wybiórczo ? Jak przystalo na najlepszego gracza Dorado ,wykosze co tylko się da Tak jak osama wykosił Ciebie ,jak amatora
-
Cytat od Efel D: „Cytat od olszyn4: „Cytat od Efel D: „Jerzy standardowo rozklepany Ale sie puszujecie ” nie przejmuj się ,wpakujesz kolejnego tysiaczka w konto ,kupisz trochę sury i zaraz znowu będziesz wysoko ” Uważasz że pakuję kasę w tę grę? To Ci wyszło ” czy ja uważam ? Hahahaha ja to wiem ,nawet wiem ile już w to konto anty wpakowałes ,a jak dalej będziesz kłamał to coś tu wrzucę ciekawego niedługo . I mało kto jest dalej tak zakłamany haha Skacz dalej po sojuszach ,czas zweryfikuje i każ…
-
Cytat od BonDziorno: „:) nIe byłbym sobą gdybym się nie wpieprzył miedzy wódkę a zakąskę niemniej gratulacje @olszyn4 bo @SeryjnyS i tak Ci obficie zafundował bfsem, nie obiecuję, ale postaram się zmobilizować na reakcję ” Ano przytuliłes ładnie ,4kkk na odbudowę dla Seryjnego jeśli będzie chciał ,to już niezły początek z tym co odda dok . Ale poleciałbym na to nawet bez zysku byle #zasejo Seryjnemu oczywiście SzO bo normalny się wydaje.
-
Tu miały miejsce małe zawirowania z braku deu ,większą część złomu poszła do Motyla . Jednakże nie mogę narzekać . Pozdro Sojek i Opozycja . Dnia 19-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Pancernik 220.000 _________________________________________ Obrońca Seryjny Samobojca [TIME] ________________________________________________ Mały transporter 162.489 Duży transporter 1.468 Lekki myśliwiec 279.081 Ciężki m…
-
#zasejo Dnia 19-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.000 Krążownik 70.000 Pancernik 315.555 _________________________________________ Obrońca Seryjny Samobojca [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.133.272 Niszczyciel 25.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor olszyn3k [RiO] _______________________________________________…
-
Dnia 12-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Krążownik 9.455 _________________________________________ Obrońca Seryjny Samobojca [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 49.738 Wyrzutnia plazmy 20 _________________________________________ Po bitwie... Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Krążownik 9.397 ( -58 ) ____________________________…