Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 226.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Darkstorm^: „Idźcie wy wszyscy, szanowani komentujący to zacne starcie korzystać z pogody. Dajcie sobie luzu trochę ” Oto światełko w tunelu nastało. Korzystajcie z pogody Podoba mi się. Serio. Trzy soboty przed nami Zatem, ja osobiście posłucham się @Darkstorm^ i idę. Polecam allegrowicza A starcie fajne
-
#85 Scofield [Sprite] vs. (Buleon) Merchant Deuterium [Minionki] ~ 10366.61%
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostCytat od Madedrin: „Nawet @Ice_ po piątkowej imprezie, będąc na urlopie i nie mając Internetu dałby radę... ” hyhy, jestem pod wrażeniem wiary we mnie, ale obawiam się iż po imprezie to raczej nie dałbym rady. Bez internetu i na urlopie bez problemu, ale po imprezie nie bardzo. Rok temu w śledzika jak fs'a zrobiłem to okazało się rankiem, że poleciałem nie na PZ a na księżyc, z misją transportuj, wyładowałem u wroga surowce, flota wróciła, tam została ustrzelona przez obdarowanego surowcami (naw…
-
@sheaker, zostawić Was tylko samych na weekend i zaraz element napływowy robi na wycieraczkę. @pavciosz, zostawić Was tylko samych na weekend i zaraz tubylcom robisz na wycieraczkę. Nieładnie, oj nieładnie. Ogólnie to gratulacje, bo strzał konkret. Helmondziak zainwestuj w budzik i graj dalej, bo rakiety w silosach czekają
-
Jak jestem ze Sprite, znajomym i fanem to znaczy że trzy razy zostałem pozdrowiony? Jak tak, to śpieszę wyznać iż wcale tego nie chcę, jakiś [ciach] bowiem twierdzi że jestem wazeliną. Dlatego też, aby rozwiać wątpliwości [ciach], wcale mi się to starcie nie podoba, nic a nic. Mógłbyś się postarać bardziej, ogólnie starcie do kitu. [ciach] edit: Sco! ja właśnie ujrzałem że to już 80 ST. Czas zaraz konto usuwać Moderator Neferet:Obraza oraz flood
-
Żeby nie było, Ty Scofieldzie ty jeden! Ja tutaj wpadam i obserwuję, jestem bowiem żywotnie zainteresowany tym, czy spacer z flaszką mnie czeka. Widzę, że spacer zbliża się nieubłaganie, co mnie trochę denerwuje. Chcesz się bić? Niech ktoś go w końcu zezłomuje, do zera najlepiej A ogólnie to graty chłopcze, lataj dalej.
-
Dungeon Keeper [Sprite] & Shade [Sprite] vs. Katakuri [Minionki] ~ 221 982.75% --- TOP 3 ACS
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostPonownie keeperowaty w este? To zaczyna być lekko niepokojące, gdy keeper wstawia ST gdzie jest ludziem po tej właściwej stronie. Szejd to wiadomo Gratulacje ogony, oby tak dalej