Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Przyrosty Antharasa
PostTemat przeczyszczony.
-
TOP4 ACS: Neil Anblomee [WINTER] & rufin [WINTER] vs. cortez [WarriorS] ~ 1 598 538.76%
Ruda - - Starcia Libra
PostMiły widok z rana do śniadania Przetapiajcie, dużo już ich nie zostało
-
koniec forum
Ruda - - DiD Nekkar
PostNiestety nie jest to od nas zależne
-
Cytat od maximus1234: „Ja mam pytanie, czy jak na uni była ładowność sond szpiegowskich (uni Janice) to na nowym ta ładowność zostanie zlikwidowana? ” Parametry pozostają takie jakie są na uniwersum docelowym, Art wspominał już że istnieje możliwość przeprowadzania ankiet jeżeli będziecie chcieli zmieniać parametry.
-
Cytat od Nonick: „Ok. Nie dostanę raczej bana za konto z 0 pkt, które ewidentnie służy tylko do tego celu? @Ruda ” Cytat od mozes: „Cytat od Ruda: „Łączenie uniwersów Informacje dotyczące uniwersów Exodus (uniwersa które przechodzą na serwer docelowy): ... - Wiadomości zostaną usunięte (w tym ulubione i raporty wojenne). - Czaty zostaną usunięte. - Buddy i ignorowani gracze zostaną usunięci. - Sojusze nie zostaną skopiowane. Kiedy założyciel opuści swój sojusz, zostanie on przekazany jego prawej…
-
Cytat od Nonick: „Czy Fuzja odbędzie się na "jeden strzał" czy będzie się to tak sączyło przez tydzień? Jeżeli jako zarządzający sojuszem kliknę "przenieś" to co się wydarzy? Sojusz zniknie na starym uni, a gracze ponownie będą musieli wstępować? Czy może jako zarządzający mam kliknąć przeniesienie ostatni? Kierunek Galatea @Ruda ? ” Zebrałam informacje do jednego tematu z wykorzystaniem screenów od @powyginany drucik FAQ: Łączenie uniwersów