Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 156.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Ale jakbys mnie kochala, to bys mi nie kazala czekac do smierci. a gdzie ja ci kazalam czekac do smierci? ” ” Skoro nie wiesz jak dlugo, to moze i nigdy?

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Eh, to ja nie bede czekal. a podobno kto kocha ten poczeka :> ” ” Ale jakbys mnie kochala, to bys mi nie kazala czekac do smierci.

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) A kto ma wiedziec? O,o tego nie wiedza nawet najstarsi gorale °_° ” ” Eh, to ja nie bede czekal.

• HypnOS

numique - - Archiwum CT

Cytat: „ciap napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) masz chrapke na numisia? ” To nie mój temat wiec odmawiam odpowiedzi na to pytanie nie będę Ci robić konkurencji w Twoim temacie :XP:” Nie musisz. Odpowiedz w twoim: zua ciap :D:D

numique - - Archiwum CT

A kto ma wiedziec? O,o

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) A kiedy zaczniesz? jak zaczne to napewno poczujesz ” ” A dlugo bede musial czekac?

numique - - Archiwum CT

A kiedy zaczniesz?

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Ale przeciez ja nikogo nawet nie dotknalem! - Ciebie kocham najmocniej. :* nie dotknales ani tyćka? tylko hypka troszke, ale to nic nie znaczy! Hypka mozesz To dobrze, lubie otwarte zwiazki. :> ” Cytat: „ziefik napisał(a) Pfff marciku czemu mi zabierasz numiego? ja Go nie brałam [SIZE=5](jeszcze)[/SIZE] A masz zamiar? :D no jaaaasne Serio, serio? Bo jakos nie zauwazylem. :| ” ”

• HypnOS

numique - - Archiwum CT

Cytat: „HypnOS napisał(a) Cytat: „ziefik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) Skoro nie podkochujesz się w NIEJ, to w kim? <:” Zgadnij... :D” We mnie, to chyba oczywiste? :D” kolejny dowód, numi ;/” On klamie.

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Ale to hypek napisal, ja tego nie potwierdzilem. :/ tia najlepiej zwalic na Hypka Na kogos trzeba. ;p Ale przeciez ja nikogo nawet nie dotknalem! - Ciebie kocham najmocniej. :* nie dotknales ani tyćka? tylko hypka troszke, ale to nic nie znaczy! LoL, ty tylko o jednym... :D ornitologia nie jest zla hrrrr hrrr^^” Cytat: „ziefik napisał(a) Pfff marciku czemu mi zabierasz numiego? ja Go nie brałam [SIZE=5](jeszcze)[/SIZE] A masz zamiar? :D” ”

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Gdzie pisze ze cie zdradzam? w CT hypcia ja tam nic nie widze i go wogole to wcale nie kocham :O Cytat: „HypnOS napisał(a) Cytat: „ciap napisała ale się kochacie urocze powodzenia w tej miłości” Ooooooo, dziewczyna numisia ^^ ” Ale to hypek napisal, ja tego nie potwierdzilem. :/ Oo I... nie moge? nie to moga kochac tylko ciebie? :/ Ciebie tez moga kochac ale to nie znaczy ze masz od razu zdradzac Ale przeciez ja nikogo nawet nie dotknalem! - C…

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisała Cytat: „numique napisała Gdzie pisze ze cie zdradzam? w CT hypcia ja tam nic nie widze i go wogole to wcale nie kocham :O Oo I... nie moge? nie to moga kochac tylko ciebie? :/ Skad wiesz ze wyladuje wczesniej u ciebie niz ty u mnie? ptaszki cwierkaly na IRCu nie ma ptakow :O ” ”

• HypnOS

numique - - Archiwum CT

Cytat: „HypnOS napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) Cytat: „ciap napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) Ooooooo, dziewczyna numisia ^^” Zawsze będę ta druga... Zawsze będziesz tym lepszym ;(” A on w ogole podkochuje się jeszcze w innej dziewczynie. I ona jest przed nami wszystkimi ;(” Wcale nieprawda. Oo Pomyliles mnie z toba. :>” Skoro nie podkochujesz się w NIEJ, to w kim? <:” Zgadnij...

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisała Cytat: „numique napisała To do mnie przyjedz i ucz mnie na zywo. pff to ja wlasnie przeczytalam ze mnie zdradzasz :> a co do przyjazdu to Ty bedziesz u mnie wczesniej ” ” Gdzie pisze ze cie zdradzam? Oo I... nie moge? Skad wiesz ze wyladuje wczesniej u ciebie niz ty u mnie?

• HypnOS

numique - - Archiwum CT

Cytat: „HypnOS napisał(a) Cytat: „ciap napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) Ooooooo, dziewczyna numisia ^^” Zawsze będę ta druga... Zawsze będziesz tym lepszym ;(” A on w ogole podkochuje się jeszcze w innej dziewczynie. I ona jest przed nami wszystkimi ;(” Wcale nieprawda. Oo Pomyliles mnie z toba.

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisała Cytat: „numique napisała To mnie ucz. to trzeba na zywo ” ” To do mnie przyjedz i ucz mnie na zywo.

• HypnOS

numique - - Archiwum CT

Cytat: „HypnOS napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) W ogóle mnie podniecasz. Jesteś przystojny, mówisz z niemieckim akcentem... Hm, masz fajne kosci policzkowe. A poza tym podobała mi się randka nad rzeką. Byłeś cudny!” Troche wiecej szczegolow prosze, bo to co napisales pozostawia sporo pola dla fantazji. ^^” No ogólnie no Fantazja dobra rzecz. Ale jak sposób w jaki na mnie patrzyłeś.... byliśmy sami. Och! Tesknie ;(” Tyo, ja wiem jak zawrocic mezczyznie w glowie.

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) To ci powiem, ze albo zastanawiam sie nad tym co mowie, ale zuzywam swoja potencjal na gapienie sie na piersi. Inaczej sie nie da. jak sie nie da jak sie da trzeba cie nauczyc :P ” ” To mnie ucz.

• HypnOS

numique - - Archiwum CT

Cytat: „HypnOS napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) @numileinchen ;d Cytat: „numique napisał(a) Cytat: „HypnOS napisała Cytat: „/me hypnosi hypnosa.” Tylko w słowach? ;/” Ty tylko myslisz o mnie w sposob cielesny! ;(” Oj, nie placz juz, (>^.^)> numique I wcale nie mówisz az tak bardzo w gedeutscht Polnisch Czasami... ;)” Przyznaj sie: zagraniczny akcent cie podnieca. :O” W ogóle mnie podniecasz. Jesteś przystojny, mówisz z niemieckim akcentem... Hm, masz fajne kosci po…

numique - - Archiwum CT

To ci powiem, ze albo zastanawiam sie nad tym co mowie, ale zuzywam swoja potencjal na gapienie sie na piersi. Inaczej sie nie da.