Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 164.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Odstępstwo od zasad nie jest łamaniem zasad A z tym mamy doczynienia

• @DUDEUSZ tak wszystko się zgadza. Tylko powinno to inaczej wyglądać, poszkodowany przez swoją "szybkość" gracz piszę zgłoszenie na odbudowę przez sojusz. Pomimo braku takiej zasady. @Art korzysta z praw i robi wyjątek i nic mi do tego. Nikt inny nic nie musi pisać tylko osoba zainteresowana W tej sprawie żenujące jest pisanie zgłoszeń o pożyczkę recków przez osobę nieuprawnioną (zasady tego nie przewidują) Wyrażenie zgody na takie działanie przez GA świadczy o braku znajomości zasad gry, lub pos…

• @Art mam świadomość że powinienem przestrzegać zasady w tej grze i oczekuje tego od innych. Czy moje rozumowanie jest błędne? Ta argumentacja jest trochę wyświechtana: cyt. "Jestem świadomy, że po każdej takiej decyzji pojawi się ława oburzonych, którym się ta decyzja nie spodobała, a zarzuty o kumoterstwo były, są i będą stałym elementem tego oburzenia." " Ja przedstawiłem merytorycznie problem złamanych zasad w o parciu o odpowiedzi od GO, czy ten czas który na to straciłem równoważy "argument…

• @ViZZioN Barak merytorycznych argumentów w dyskusji, to opisywanie własnej wielkości. BRAWO TY. Wasze działania znam "co nie jest zabronione jest dopuszczalne" (spamowanie) Tak działają "najlepsi" i "najszybsi" Generalnie "miszczowie" usłyszą coś od ptaszków i szybko lecą. Najpierw robią potem myślą, oczywiście bany to ......... BRAWO WY.

• @ciap piszesz jak powinna wyglądać rzeczywistość, brawo Nie odnosisz się do tego jak FAKTYCZNIE wygląda. Pisanie że @Art może wszystko jakoś mnie nie przekonuje, wiem że potrafił zmienić zasady gry(świadomie nieświadomie). Efekty tego były takie że do niedawna legalizował posiadanie multikonta za pomocą zasiadania. Pewno nie pamięta jak było na początku ogame. Wszystko to odbywa się ze szkoda dla gry i graczy grających zgodnie z zasadami, a nie tych "uczciwych".

• @ViZZioN piszę o tym "Było zgłaszane do team fakt push przez @Krystian ale sojusznik GO @silver88 wytłumaczył mu jak się umiejętnie wspomóc zasobami z zakupionego konta. I kary unikną." Cytat pochodzi z tematu założonego przez "Najszybszego" gracza board.pl.ogame.gameforge.com/i…%85cy-si%C4%99-Krystiano/ Jak widać dla niego wspieranie surowcami gracza będącego niżej w statystykach to "zapomogi" ( zgodne z zasadami tej gry). W Twojej sprawie mamy złamanie zasad gry, które tak sprawnie innym zarzu…

• @ViZZioN może jednak trzeba pisać ticketa, a nie wylewać swoje żale w tym temacie. Jeśli masz podejrzenia że coś było nie tak to pisz . Natomiast jeśli w taki sposób odnosisz się do mojego pisania: cyt."@Zagubiony jak widać nie jestem takim idealistą jak wy.. nie musze pisac ticketa zwiazanego tylko i wylacznie z zasadami gry,bo wiem ze to są normalni ludzie a nie roboty......" To jest mi smutno, że trafiłem na takiego malkontenta.

• @KristoXYZ jeśli bana dostaje konto top1 to ma prawo się odwołać od decyzji: Kluczowe uzasadnienie tej decyzji brzmi tak cyt: " W toku postępowania ustalono, że starcie było ustawione, zaś konta ze sobą powiązane. Nie ujawniamy szczegółów dotyczących zebranych dowodów." Od takiego uzasadnienia można się odwołać, takie są metody działania teamu

• @ciap nie podjął takiej decyzji( @Art) jedynie "zalegalizował" łamanie zasad przez @Kasia321 Jak kiedyś napisał ręczy za ich uczciwość (to jest motyw działania) i wszyscy "ogarnięci" gracze to wiedzą. Pewno że ma prawo na odstępstwa, tylko trzeba to zrobić na zasadzie pomocy sojuszu. Bawienie się w opowieści o pożyczce recków jest żenujące i nie przystoi osobą na takich stanowiskach.

• @ciap Nie wiem czy wiesz ale flota w głębokiej przestrzeni jest niczyja ma 0 techy bojowe, "moja" to była za nim tam trafiła

• @ciap czytasz to co napisałaś

• @ciap czy ten zapis prnt.sc/psf0qr który przedstawiłaś uprawnia do łamania zasad gry Czy @Art jest bogiem ogame Wytłumacz proszę, czuję się ignorowany

• @Dobrygracz łączę się w bólu z Tobą " Jufcia tickety rozpatrywała zawsze po 2-5 dniach a tutaj południe, niedziela, 2h po napisaniu ticektu odpoczynek." Czasem są takie przypadki nawet @Art tak ma. prnt.sc/psexd4 . Przypadek nie sadzę Moja opinia jest tak czym szybciej działa GO tym lepiej dla graczy, tutaj to naprawdę wyjątek.

• @Dobrygracz Może za nim to napisałeś to warto było przeczytać zasady: „Zgłoszenie pożyczki recyklerów w Systemie Support należy dokonać tylko w wypadku, gdy słabszy gracz użycza recyklerów graczowi silniejszemu i następuje transport słabszy -> silniejszy. W takim przypadku, jeżeli gracze nie dokonają zgłoszenia, Operator Gry może potraktować transport jako push i zablokować obydwa konta”. A o tym to już tak dobry gracz jak Ty powinien wiedzieć : cyt” Jeżeli chodzi o pożyczkę recyklerów to może P…

• Wiem @ViZZioN Wy jesteście "NADZWYCZAJNI" ps. Pozdrowienia dla kolegów.

• @ViZZioN tak to jest jak koledzy piszą ticketa [ciach] (pomimo że takiego obowiązku nie mają. Potem koledzy kolegów ....... na końcu robi się "syf" Na końcu ja otrzymuję coś takiego [ciach] . Twoi koledzy którzy najwięcej mieli do powiedzenia na temat pushu, łącznie z tym "Najszybszym" siedzą i ...... Bo @Art to załatwił. Super Moderator Ruda:nie udostępniamy screenów z supportu

• @ViZZioN to pochwal się jakiego ticketa napisałeś i było to zgodne z OGÓLNYMI zasadami gry? Jestem bez bana w tej grze więc pierwszy .........

• @ciap nie odpowiedział na moje pytanie. @ViZZioN co do tego co się stało ze złomem który "podkradłeś" (w grze w pełni dozwolone) trafiło do : prnt.sc/pp20ce. A Ty otrzymałeś to prnt.sc/pp21qj zgodnie z zasadami a potem był "syf" jak to ładnie ująłeś.. Więc @ciap nic nie wyjaśnił, a Ty zrobiłeś to co zrobiłeś

• @ciap Omawiamy regulamin Zadałem pytanie: "@ciap Jeśli ktoś podkrada złom i chce odesłać do gracza niżej w statystykach to piszę o pożyczkę recków?" prnt.sc/pse03r i

• @ciap Jeśli ktoś podkrada złom i chce odesłać do gracza niżej w statystykach to piszę o pożyczkę recków?