Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 355.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dobry, chciałbym się dowiedzieć po jakim czasie można zezłomować byłego sojusznika który jest słabszy punktowo tak aby nie dostać bana. Czy jest to w ogóle możliwe czy każde takie starcie będzie traktowane jako PUSZ? W regulaminie nigdzie tego nie ma albo nie potrafię tego znaleźć a bardzo mnie to ciekawi. Pozdrawiam.

• Cytat od Bombowy Bomberman: „idąc tropem rozumowania GF polecam również nagrać filmik z pytaniami i zarzutami od społeczności polskiego ogame w odpowiedzi na ich film. Pytanie czy ktokolwiek ma jaja i chęć tak zrobić to już zostawię dla was a nóż ktoś zobaczy i weźmie sobie do serduszka, a nawet odpowie Tego nie usuną jak postów na forum ” Oj kusisz kusisz... Jeszcze jakbyś inaczej sformułował zdanie " Mogę się założyć, że nikt z was... " to zaraz by było, "potrzymaj mi piwo" Co jak co pomysł ba…

• Cytat od Zagubiony: „@Dobrygracz masz większa wiedzę to za co zbanowali SGO Migotka? ” Na uni gdzie była SGO? Za to że nie obsługuje już tych uni, więcza to ze dostała kicka z teamu albo sama odeszła, kto wie. Na wezn ciągle bez bana.

• Cytat od Zagubiony: „@.:czubulus:. Napisałem: "Jak widać publiczne przyznanie się do korzystania (wspólne) z błędu w grze przez kolegów operatora, obciążenie operatora kopią rozmów gdzie widać kto miał pomysł nie skutkuje założeniem blokady na konto operatora." To że SGO Migotka ma bana to wiem. Dziwi mnie że ta sama osoba gracz Masza tego bana nie ma??? Potrafisz na to odpowiedzieć ” Za co mają zbanować jak nie ma logów z klonowania floty poprzez TP. Tak samo nam bana nałożyli przed tym jak wsz…

• Cytat od el bosso siklent: „no panowie wiec jak sie to potoczylo? sgo migotka dostala bana ? czy jeszcze nie ? za co dostaliscie blokade ? czemu nie usuneliliscie jej konta na innych uniach jak mieliscie pasy? kto teraz bedzie rozpatrywal tickety ? czy puszowaliscie sie tylko dzisiaj czy przez caly czas jak byla z wami migotka? czy migotka opuscila dobrowolnie team czy wyrzucili ja z wlasnej woli? czy migotka wiedziala odkad dolaczyla do was do sojuszu ze jestescie banda puszerow ? czy sama usku…

• Hahahahahaha, dawno się tak nie uśmiałem xDDD ciężko mi się oglądało tego gniota ale... ciągle 0 konkretów, odpowiedzi z " dvpy " a najbardziej w pamięci zapadło mi pytanie o wielkość teamu. Wszystko zależy od projektu - its flexible xDDDD teraz jak się mnie ktoś zapyta ile mam lat też będę odpowiadał - its flexible, wszystko zależy od tego który mamy rok TAK WIELE MI TO POWIEDZIAŁO Jak rozwiązać problem ubywania graczy? Będziemy dalej łączyć serwery !! trzeba naszym politykom doradzić żeby zacz…

• Cytat od Zagubiony: „@Dobrygracz napisał: ........" A jak już dokładnie przetestowaliśmy jakość rozpatrywanych ticketów przez puszowanie się samemu I ZGŁASZANIE TEGO, poprosiłem nawet kilka osób na uni żeby mnie zgłosiło i nie tylko mnie, o tym o czym nie wiedziała maszka adanio nawet palcem nie kiwnął. Urzekło mnie to jak dex na discordzie napisał że zgłaszał ticketami zuzie a adanio pisał, że to sprawdzi... nie no suport 11/10 ani nie było bana za klonowanie surowca ani za wyfarmienie tego prz…

• Cytat od .:czubulus:.: „A pisać nie ma co bo logów już nie ma zresztą kto to teraz wszystko obsłuży. ” Dostałeś przykłady jak u nas na wezn działa system ticketowy. Liczy się ilość a nie jakość. No chyba że ktoś z przełożonych powie kogo zbanować to wtedy jakieś blokady się posypią a tak to istna samowolka przeciez adanio nie da rady obsłużyć tylu ticketów a czas ma ograniczony. Gdyby każde nasze zgłoszenie dotyczące puszu traktował poważnie to by chłopak nie miał życia a obsługuje aż 4 uniwersa…

• Cytat od Zagubiony: „Ja wiem dlaczego tak było a Ty nie musisz wiedzieć ” To bardzo niemiłe z twojej strony, my się podzieliliśmy tyloma rzeczami, dostaliście od nas czerwoną pigułkę żeby nie żyć w matrixie a tu proszę. A co jeżeli u tego kogoś było tak samo??? To w takim razie po temacie, można zamykać.

• A bardzo się obrazisz jak przeanalizujemy sobie przyrost krystiana? Coś mi się wydaje że on temat klonowania zna aż za dobrze... zwłaszcza że jak trzeba to szeklem sypnie dla surki w ogame

• Łamanie zasad gry i bany

Dobrygracz - - DiD Wezn

Cytat od Sierstek: „Rozbawił mnie Twój wpis @Dobrygracz sojusz największym kombinatorów, którzy do początku nie grali uczciwie nagle gdy na jaw wychodzi całe gówno jakie robiliście na czele z operatorem gry postanawiacie się wybielić jacy to Wy jesteście uczciwi i nie będzie grać z błędami. Nie wierzę że pierwszy Wasz kombinator i szczekacz nie wróci do gry ” Cytat od Sierstek: „@angelsin podaj konkretne przykłady oszust jakie rzekomo dokonywały Smerfy, jeśli masz na myśli legalne i zgodne z reg…

• Łamanie zasad gry i bany

Dobrygracz - - DiD Wezn

Część rzeczy troche pomieszaliście właśnie dlatego chciałem dać wam i sobie 1 dzień na zebranie wszystkiego do kupy no ale jak już się zaczęły teksty typu " musicie sobie dobrą bajeczkę przygotować " no to macie. Wiedziałem że sie znajdzie ktoś kto będzie pisał "robione w paincie dlatego nie widać całego pulpitu" takich to na kanał zaprosić a i tak by pisali że wszystko ustawione. Nie czaje za co całe KNR ma dostać permy skoro "zabawa" zaczęła się pod koniec listopada. Z początkiem wprowadzenia …

• Dobra ludziska, skoro team nie potrafi zaakceptować uczciwego starcia bo złoma w nagrodę dostał nie kto inny jak SGO za co przecież należy się backup w kilka dni, to dzisiaj bądź jutro wszyscy dostaniecie info a raczej filmik (żeby nie było ze fotoszok) z tym jacy to "uczciwi" są nasi GO/SGO oraz kulisy tego starcia. Pozdrawiam graczy, wyczekujcie z niecierpliwością PW czy to tutaj, disco czy w grze

• Gratki ekipie złomującej, dzięki za zapke obrończyni lizaka tak samo jak płaczkom/krzykaczom Polecam najpierw zapoznać się z genezą starcia a później jęczeć i gęgać na forum jak dzieciaczki. Do tej pory tylko 1 osoba zapytała także... @ViZZioN Jakie to życie bywa zaskakujące. Do zobaczenia w przestworzach tym razem po dwóch innych stronach, było miło Pozdro KNR.

• Trzeba było nie pisać, że wydobywasz więcej niż powinnaś bo jak przez błąd gry tracisz - nie dostajesz rekompensaty, jak przez błąd gry zyskujesz - musisz wszystko zwrócić i jeszcze mogą ci bana przykleić...

• Cytat od Apofis: „Cytat od Danek: „Przecież już jest (na 100% był przed Twoim postem :P). ” Faktycznie jest, 1 poz, jak postulowałem ma 30% 3- 15% drugiej mi nikt nie powiedział ile jest myślę, że 20% ” Takie info jest na angielskim boardzie (Ukryta treść)

• Jeżeli możesz to wrzuć urlop i czekaj na odpowiedź GO. Chociaż z drugiej strony pewnie szybciej nadrobisz te techy niż dostaniesz sensowną odpowiedź i backup Jak ci sie chce to graj, MOŻE później ci zwrócą stracony surowiec Niech najlepiej jakiś modek @kruszynka przeniesie temat do działu błędów wersji 7.0

• Lata temu w ogame jeżeli pousuwałeś planety i została ci jedna oraz wyburzyłeś laboratoria to zerowało ci wszystkie techy. Wersję wcześniej nie było tego problemu, mogłeś porzucić matkę, siedzieć na kolonii z zerowymi budynkami a technologie i tak zostawały. No cóż, w ogóle mnie to nie dziwi że się tak stało. GF ma to do siebie że zawsze przy wypuszczaniu aktualizacji i wprowadzeniu paru rzeczy 10 razy więcej muszą zepsuć. Pozostaje ci czekać na kogoś ogarniętego w suporcie. Jak trafisz na złoty…

• A było kiedyś mówione, nie bijemy dexa za często bo skończy z grą, małymi kęsami bo ładnie rośnie a tu proszę, w tak krótkim czasie dwa dzwony to już trzeba mieć po prostu talent Nie pierwszy raz jak silver zastaje dexa w takim stanie: (Ukryta treść) Przekonaliście mnie xDD ludzie się dziwią, że dex jest pod obserwacją jak w psychiatryku skoro w tak banalny sposób dostarcza miliardy surki Atakierowi graty a obrońcy SzO SzO SzO i jeszcze raz dobranoc

• Nieoficjalnie się dowiedziałem że falanga ma mieć trochę inny mechanizm i potrzebują czasu aby to doszlifować. Kiedy to zrobią? Nie mam bladego pojęcia. Wystarczy spojrzeć na to ile czasu potrzebowali żeby naprawić rynek a i tak w sumie tego nie zrobili tylko zmienili jego mechanikę żeby "utrudnić" klonowanie surowca. A to niby było mega priorytetem...