Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 236.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zawsze wiedziałem że ekspedycje to lipa Gratulacje ekipie złomującej Pozdrawiam i SzO wszystkim, bawcie się dalej
-
Gratulacje Może ktoś opowie historie starcia ?
-
image0.png „Dumny z tego starcia nie jestem, ale gra się tak jak przeciwnik pozwala... pierwotnie myślałem, ze konto wyłapało bana, tym większe było moje zdziwienie gdy zobaczyłem ze matka stoi na urlopie i nie jest „skreślona”. Kolejna myśl jak nic rynek (ostatnio Bkg tak wyprzedał sojusznikom swoją flotę). Rzut okiem na kolonie Kobry i co widzę... porzucona planeta kolejna myśl „jak nic skasował lotkę z flota” (miał 2 czy 3 lotki), ale w miarę przeglądania reszty kolonii okazało się, ze pokaso…
-
Dzień Dobry Wielkie dzięki GHOST za zaufanie, jeszcze za to wypijemy. Serdeczne podziękowania dla cichych pomagierów oraz dostawców deuteru, ST dedykuje właśnie wam! Emerytowi zgonowi podziękowania za trud włożony w rozbudowę konta oraz za pomoc w stawieniu RW na forum - życzę samych sukcesów w życiu rodzinnym jak i zawodowym Dastan: „Boli? Wiem, ze tak i ma BOLEĆ!” - mimo wszystko życzę szo z całego serducha, jak większość eko kulturka na każdym etapie. Baldi: Tobie życzę więcej dystansu do gry…
-
Cytat od Kobrowski: „Cytat od DrZgon: „Cytat od final w ustach: „Graty chłopaki Myślałem że Zgon juz nie gra ale jednak gra ” Zgon jakby grał to by już jakiegoś eko nie było Zgon z kawą już tylko śledzi poczynania fajnie że się coś jeszcze tu dzieje, czekam na top 1 solo ” Ja też nie gram. Dastan też nie gra, ktoś tu w ogóle jeszcze gra? :)... wiemy rozumiemy ogame to gra stratecziczna Ojjj Seba gdybyś nie grał to byś chociaż ładnie pogratulował Nic się nie martw i na TOP1 solo też się doczekasz…
-
Cytat od final w ustach: „Graty chłopaki Myślałem że Zgon juz nie gra ale jednak gra ” Zgon jakby grał to by już jakiegoś eko nie było Zgon z kawą już tylko śledzi poczynania fajnie że się coś jeszcze tu dzieje, czekam na top 1 solo
-
Cytat od Lubie piwo2: „Powodzenie@'DrZgon'n !!! dzieki za pozdro ”
-
Witam czytelników tego o to wątku. Jak wiecie od dawna nie miałem przyrostów, nie było sensu budować floty i czekać na okazję więc obrałem za cel układ w którym bezpiecznie czuli się przyjaciele z EKO. Zbierałem na 22 i 23 poziom astrofizyki, tanio nie było więc trochę to potrwało, z jakieś 2-3 tygodnie Gdy zebrałem komplet, czekałem na odpowiedni moment a była nim sytuacja w której EKOwcy wzieli się za K1r. Pomyślałem że trzeba wykorzystać moment w którym chłopaki będą chcieli się wyspać po gso…
-
Szo ryuK Dnia 02-02-2020 19:06:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba ________________________________________________ Pancernik 96.331 _________________________________________ Obrońca ryuK ________________________________________________ Mały transporter 57.419 Duży transporter 3.876 Krążownik 10.427 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 10.000 Sonda szpiegowska 18.858 Bombowiec 5.000 Niszczyciel 1.012 Gwiazda Śmierci 80 Pancernik 643 Reaper 10 Pathfinder 4.076 __________…
-
Pan odkrywca z 4 planetami Dnia 02-02-2020 18:10:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Orb ________________________________________________ Mały transporter 3.171 Duży transporter 2.290 Lekki myśliwiec 7.221 Ciężki myśliwiec 2.694 Krążownik 1.363 Okręt wojenny 812 Sonda szpiegowska 42.379 Pancernik 79 Pathfinder 1.692 ________________________…
-
Dnia 02-02-2020 00:27:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca Rajder 48 [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 25.720 Duży transporter 28.321 Lekki myśliwiec 11.988 Ciężki myśliwiec 4.023 Krążownik 1.118 Okręt wojenny 206 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 207 Sonda szpiegowska 29.990 Bombowiec 12 Niszczyciel 5 Gwiazda Ś…
-
Obrońca z tego co mi wiadomo się zdrzemnął Dnia 02-02-2020 00:51:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca bonus ________________________________________________ Mały transporter 1.005 Duży transporter 11.889 Lekki myśliwiec 10.186 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 2.011 Recykler 4.204 Sonda szpiegowska 5.213 Niszczyciel 308 Gwiazda Śmierci 25 Pancernik 1.000 __…
-
Taki tam wlot na szybko w bunkier bociarza. Dnia 02-02-2020 08:59:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.828.015 Krążownik 111 Mały transporter 55.555 _________________________________________ Obrońca Viceregent Stellar ________________________________________________ Mały transporter 11.585 Duży transporter 1.379 Lekki myśliwiec 3.915 Ciężki myśliwiec 2.606 Krążownik 892 Okręt wojenny 296 Recykler 500…
-
Dnia 26-01-2020 12:22:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba ________________________________________________ Krążownik 12.222 _________________________________________ Obrońca Bernadeta [Eko] ________________________________________________ Duży transporter 6.670 Recykler 5.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor CzikaCzikaBomba ________________________________________________ Krążownik 12.222 ( -0 ) _______________________________________…